Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trist å lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trist å lei

nov 13 2007 - 20:29
er så lei av at alt er vanskelig..
går hele tiden med en følelse om at folk er ute etter meg.
dette gjør meg sliten å litt usikker på hva jeg skal gjøre..
føler hele tiden at folk har det bedre uten meg og
livslysten er borte..
det er litt slitsomt i en alder av 26..

sukk
Avatar

Re: trist å lei

jan 29 2008 - 22:35
Ser det er lenge siden du skrev dette, men vet akkurat hvordan du føler det. Du er i veien, og plager folk ved ditt nærvær. Sammtidig vil du gjerne være med men tørr ikke i frykt for å være den slitsomme personen som henger på.

Snakk med noen. Jeg er 20 og har følt det sånn alt for lenge. Jeg har akkurat tatt kontakt med psykiater på universitetet mitt for det er kommet til et punkt der jeg ikke klarer å fungere lenger. Jeg har hatt to timer med en terapaut som var dritskummelt så jeg byttet til en ny terapaut med undskyldningen at jeg heller ville ha en dame enn en mann. Nå har jeg gått til den nye damen en gang og hun er enda skumlere enn den forrige (som ikke var så skummel andre gangen, så nå vil jeg såklart bytte tilbake til han).

Poenget er, jeg vet det virker dritskummelt, for det er skummelt, det er en del av problemet, men når du først har bestilt en time, eller hatt din første time er det enda skumlere å ringe å avlyse timen enn å komme:) Og så blir det bedre. Husk at det er en person som vet at du har det vondt, ikke en hvilken som helst dumming som ikke skjønner hva det vil si å føle seg sånn.

Det er fælt å føle seg så ødelagt i en alder der ting burde begynne å fale på plass. Du unner deg selv å få hjelp!
Avatar

Re: trist å lei

mars 11 2008 - 02:08
Jeg har funnet trøst i dyr (spesielt hund) Har i dag flere dyr, bl.a. to hunder og hest. Det hjelper å tilbringe tid med disse.
Avatar

Re: trist å lei

mars 21 2008 - 22:23
Leste innlegget, og det hørtes så kjent ut. Trodde det bare var jeg som tenkte sånn. Det er nesten litt godt å høre at jeg ikke er helt alene...
Avatar

Re: trist å lei

april 1 2009 - 21:48
Har det nøyaktig sånn som du....
Føler osgå at jeg må holde ut for andres sin skyld.....
Håper det går bedre med deg nå;)
Avatar

Re: trist å lei

april 26 2009 - 23:07
Hei, hvis du føler at folk er ute etter deg, så bør du snakke med noen som har erfaring på området. Ta kontakt med hjelpeinnstans, for det er ikke noe kult å bli psykotisk. Selv var jeg så deprimert at jeg ble psykotisk av det stresset, og jeg håper at du har fått hjelp, siden det er en stund siden du skrev.

Mye lettere å bli frisk hvis man får hjelp tidlig :)
Til forsiden