Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

samlemani: skrotnisse med 15 biler and counting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

samlemani: skrotnisse med 15 biler and counting

mai 7 2017 - 20:18
Vi snakker 15 bilvrak rundt huset,biler, båter, maskiner,møbler,gamle tøfler, drøssevis med stablede banankasser og ting og tang i alle skap og skuffer.

Hva kan jeg si til en forelder med alvorlig samlemani? Er det noe jeg kan si eller gjøre som vil få personen til å forstå at det er et problem. Og ikke bare et problem for seg selv, men for andre også.

Eller må jeg bare glemme det og si til meg selv at jeg ikke har makt overhode til å påvirke eller endre noen andre og bare holde meg unna tema helt?
Avatar

Re: samlemani: skrotnisse med 15 biler and counting

mai 14 2017 - 14:47
Jeg tror at du på de vennligste måter kan si det som er fakta, nemlig at det er problem for dere rundt personen at det er slik og hvordan dette påvirker forholdet. Personen selv opplever vel sjelden at det er et problem for seg.

Det er en lang prosess å snu en slik situasjon, kanskje lar det seg ikke gjøre hvis personen ikke vil selv.
Avatar

Re: samlemani: skrotnisse med 15 biler and counting

mai 15 2017 - 18:57
takk for svar. jeg tror du har rett. Enten gå inn i det med vennlighet og si hvordan det påvirker meg, eller bare la det gå
Til forsiden