Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

personlighetsforstyrrelse med narsissistiske trekk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

personlighetsforstyrrelse med narsissistiske trekk

feb 27 2017 - 11:27
hei, fikk denne diagnosen i fjor, den kom mildt sagt som et sjokk. prøver å finne informasjon om hvordan andre lever med denne diagnosen, men alt jeg finner er informasjon om hvor jævlige folk med denne diagnosen er, og hvordan man skal finne ut om folk har diagnosen, og hvordan man skal unngå dem. Dette får meg jo selvsagt til å føle meg som en forferdelig person. Jeg prøver så godt jeg kan, og min diagnose går i stor grad kun ut over meg selv. Selvfølgelig er det sannsynligvis problematisk å leve med mennesker med denne diagnosen, men å lese om hvordan man må unngå folk med den diagnosen er hardt. Jeg prøver å være et hyggelig menneske, sier sjeldent frekke ting te folk, og hvis jeg gjør, er det ikke med vilje. Å leve med denne personlighetsforstyrrelsen har gjort meg deprimert, og i perioder svært suicidal. Likevel er det kun masse artikler om hvor forferdelig det er å ha kontakt med mennesker med denne diagnosen. Så er det noen av dere her inne som har denne diagnosen, eller kjenner noen med den som vil fortelle litt om hvordan det er?
Avatar

Hvordan går Det?

juli 3 2017 - 02:42
Hei.
Du har skrevet det jeg gikk inn her for å skrive. Har fått diagnosen og sitter med de samme tankene og følelsene som du beskriver. Er du her fortsatt? Hvordan går Det? Har du fått noen svar på hvorfor du fikk diagnosen?

Mvh liker hund
Avatar

Admin, glem varselet.

juli 3 2017 - 02:43
Jeg trodde det var en varselknapp for å bli varslet ved nye svar, ikke en rapporteringsknapp. :p
Til forsiden