Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vurderer å gå tilbake i det gamle miljøet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vurderer å gå tilbake i det gamle miljøet

nov 13 2017 - 18:36
Håper jeg satt dette på riktig sted

Hei, I dag startet jeg I ny jobb og venter på å flytte inn i ny leilighet og ting begynner å ordne seg igjen. Har gått en stund uten jobb og hatt et dårlig forhold.

Det startet for en stund siden med noen meldinger fra gamle kjente som lurte på om jeg fortsatt "opererte" og lurte på om jeg var hypp på å tjene noen hundre tusen på noen "enkle " jobber. Men jeg svarte nei.

Dette har gnagd seg fast i hodet mitt og leker med tanken på å starte opp med et dobbeltliv igjen med masse penger og dop. Aldri alene og at jeg har en vanlig jobb og et vanlig liv.

Etter jobben i dag ble jeg ringt opp av en gammel kjenning som lurte på om jeg trengte et våpen. Han var ganske desperat etter cash så jeg kunne få det til nesten ikke no. Det fristet som faen men Jeg sa nei.

Jeg har flyttet vekk fra alt og alle, så nå sitter jeg alene hver dag for jeg ikke har "normale" venner. Har alltid hatt problemer med å finne noen som jeg går overens med av normale mennesker.

Nå sitter jeg å kjenner på suget etter dette livet jeg hadde og sliter med penger for tiden. Har sykt lyst til dette, men vet godt at det ikke er bra og at jeg ikke burde. Det hjelper svært lite å ikke kjenne noen å henge med og ha muligheten til å få tankene på no annet.

Hva kan jeg gjøre for å få slutt på suget?

Måtte bare få det ut
Avatar

Re: Vurderer å gå tilbake i det gamle miljøet

nov 14 2017 - 01:19
Heisann, bare å slenge melding hvis du vil, vet igrunn hva du går gjennom dog vi kanskje er på forskjellige stad da jeg la dette bak meg for lenge siden, men jeg forstår selv hvor lett tanken kommer når man har dårlig økonomi. Hender tanken streifer meg og, men alt i alt så er det ikke alltid pengene som betyr mest.

Ikke lett når man kutter kontakt med alt PG alle heller, men kommer man til et viss punkt så er vel det det enkleste. Gjorde samme selv.

Litt dårlig svar her, men trenger du noen å snakke med som forstår hvor du kommer ifra og kjenner til livet på forskjellige områder så er det bare å sende en melding.
Til forsiden