Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sykt sjalu-ødelegger forholdet.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sykt sjalu-ødelegger forholdet.

juni 23 2017 - 12:42
Jeg har vært sammen med samboeren min i over 2 år. I begynnelsen så stolte jeg litt på han, han var så perfekt, så snill, og aldri møtt en som var så grei ( kom fra et voldelig forhold). Sjalusien blei verre og verre. Nå de siste mnd har det vært grusomt. Jeg hater meg selv, og tror han skjuler noe hele tiden og kun vil såre meg. Han sliter veldig oppi dette her. For noen dager siden fant jeg ut at han sendte noen snapper til en venninne jeg ikke vil han skal sende. Han spørte venninna mi om hun kunne vise rumpen ( hun sendte treningsbilde). Jeg spørte hab samme dagen om han svarte på den snappen og han nektet. Jeg fikk vite det av venninnen min! Han sier det er hans humor og at han har gjort det til bestevenninna mi( det er greit, vi er så nærme hverandre og der vet jeg det er tull). Men det sårte meg at han løy, og hvorfor skulle han se rumpe bilde ?? Han har en humor det det er mye sex og kødde med andre. Han sier han aldri hadde gjort det med random jenter, men dette var vennine og han trodde hun og jeg skjønte at det var kødd.. jeg er helt ødelagt! Er dette utroskap?

Hva syns dere? Er det sjalusien som bare fucker opp tankene mine? Trenger hjelp!:(
Avatar

Re: Sykt sjalu-ødelegger forholdet.

sep 1 2017 - 09:19
Hei. I mitt hode er utroskap det samme som å holde ting skjult for noen, man gjør noe som man ikke vil at kjæresten skal vite om. Det trenger ikke å være sexuelt relatert, men andre ting også. Flørting er ikke greit, og rumpebilder er heller ikke greit. Hvorfor skal besteveninna di sende kroppsbilder til typen din? Synes det høres helt merkelig ut spør du meg. Jeg synes du skal si klart i fra til både veninnen din og kjæresten din at sånne ting er helt uakseptabelt. Jeg synes også du skal vurdere forholdet ditt til kjæresten. Et forhold basert på løgn er ikke noe bra. Et forhold krever åpenhet og ærlighet.
Til forsiden