Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Snart separert og klarer ikke leve med det.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Snart separert og klarer ikke leve med det.

mai 7 2017 - 21:54
min kone og jeg har vært gift i ti år. Vi har tre nydelige unger sammen. De siste to årene har vært svært turbulente. Vi har hatt heftige og vonde krangler i snitt en gang i uken. Hun var i lengre tid sykemeldt. Tilsynelatende var dette pga. høyt arbeidspress, men det var nok vel så mye pga. belastningene hjemme.

Etter forrige krangel kastet hun meg ut. Jeg måtte, uten å få anledning til å områ meg, finne meg et egnet sted å sove og oppholde meg. Hun ønsket i utgangspunktet en "pause på ubestemt tid". Dette har nå i løpet av to uker blitt til signerte separasjonspapirer og et ønske om at jeg skal ut av livet hennes for godt.

Hun blir syk av å være sammen med meg sier hun. Det klarer jeg bare ikke å forstå. Jeg har alltid stilt opp for ungene når jeg har kunnet (jobber turnus). Hun har hatt perioder hvor hun var vært sliten og sengeliggende og jeg har fulgt opp de familiære pliktene. Jeg forstår ikke at jeg kan ødelegge henne så mye som hun gir uttrykk for. Hun sier at hennes sinne er en direkte konsekvens av at jeg har ignorert henne. Hun sier at det er godt når jeg er ute av huset og at hun da får puste. Det knuser meg! Jeg har alltid elsket henne og jeg kommer alltid til å gjøre det.

Hun vil ikke at vi skal ha 50/50 samvær. Dette begrunner hun med mitt turnusarbeid.

Mitt hovedproblem er ikke ungene. Hun er en god mor! Mitt problem er følelsene jeg har for henne. Jeg kan ikke klare å leve et liv uten henne. Jeg klarer ikke forstå at jeg er den personen som har ødelagt henne slik hun sier. Jeg har alltid ønsket det beste for oss. Jeg elsker henne så intenst, og nå vil hun bare ha meg ut av livet sitt.

Jeg har ikke lenger noen nære venner. Jeg har ikke familie jeg kan snakke med. Jeg sliter rett og slett med å finne noen å prate med. Noen troverdige. Noen som forstår meg oppi dette også. Jeg har vært inne på tanken på å ta mitt eget liv. Like godt å gjøre det. Slippe alle disse vonde følelsene som aldri ser ut til å avta. Men dette tør jeg ikke. Dessuten vil jeg være i livet til mine barn. Jeg ønsker dem alt godt alle sammen, men jeg skulle så gjerne fått
være sammen med min kone. Har alltid elsket henne og vi har alltid vært et flott par sammen.. nå er det bare mørkt. Nå er det bare tragisk. Jeg hater meg selv for at jeg ikke har klart å ta vare på henne og familien min. Tiden renner ut i sanda og jeg sitter taust i sofaen og urørlig iakttar at livet går rett til helvete.. Hjelp! Jeg er redd!
Avatar

Re: Snart separert og klarer ikke leve med det.

mai 14 2017 - 15:05
Det må to personer til for å lage en konflikt. Det er ikke bare den enes feil eller den andres feil. Det er heller ikke slik at den ene forelderen kan bestemme at den andre ikke skal kunne ha samvær med felles barn. For at hun skal kunne skilles fra deg må dere gjennom en mekling om barna og avtale samværsordning sammen med fagpersoner. Stå på ditt i dette møtet.

Den fortvilelsen du føler nå vil ikke være slik bestandig. Livet går opp og ned.
Til forsiden