Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

PARANOID SCIZOFREN

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

PARANOID SCIZOFREN

juli 13 2017 - 21:47
Hei alle sammen. Som dere skjønner er jeg paranoid scizofren. Prøver å hjelpe meg selv utav denne stemplede diagnosen ved å ikke gjøre det så høytidelig, men å faktisk ta den innover meg og være stolt av meg selv uansett!!

Jeg kan jo starte med å si jeg har masse rare tanker. Men saken er at jeg har innrømt det for meg selv og delt dem til psykriatrien og dermed fått en diagnose på tankene mine. Jeg er litt smågal og liker å le av ting jeg tenker og gjør, ikke noe vits i å grave seg ned av den grunn! Jeg er åndelig, spirituell, snill, kan bli sint og er et ganske så menneskelig menneske egentlig. Medisinert, tatt fra barnet mitt, jobb og ja, egentlig burde jeg gravd meg ned. - men jeg har faktisk en kraft i meg som heter livsglede, fantasi og optimiste likevel!

Jeg har faktisk bevis på at jeg ikke er normal! Er egentlig litt nedtur å si det, føler meg egentlig ganske normal uten unormale evner men likevel skal jeg prøve å ta innover meg hva andre mener.

Fikk høre i dag at alle mennesker er abnormale, deriblant jeg, så hvordan skal jeg tolke min sykdom?? Jeg er sosial, utadvendt, - men trenger også ro, medmenneske men tar også meg selv høytidelig, blir hatet av jenter og elsket av gutter, hatet på jobben men elsker å jobbe, gir oppmerksomhet og får igjen god karma, er ærlig og oppegående, men blir også sliten.

Det jeg prøver å si til dere som har blitt stemplet av systemet: det er normalt å føle og tenke som DU gjør! Vær stolt av at du var sterk nok til å åpne deg! Det er det ikke mange som kan skryte av!!
Vi har nok ingen sykdom, vi er helt normale men systemet takler ikke åpenhet!! Takk
Avatar

Re:Paranoid Schizofren

juli 13 2017 - 22:03
Hei! Samme diagnose her! Helt enig med deg. Stående applaus herifra ihvertfall!
Alle mennesker har sine laster, og "normalt" er jo bare gjennomsnittet av en viss befolkningsmengde. Selv så føler jeg at Schizofrenien har vært en berikelse av livet mitt, og opplevde færre og mindre kraftige depresjoner etter at den presenterte seg.

Lyst å sjekke ut ett dikt jeg skrev om
psykose? Ligger på diktsiden under Eksitens. Det heter Hattifnatter.
Avatar

:)

juli 13 2017 - 22:52
Takk det varmer.
Gjett om! Skal sjekke det ut :)
Jeg har også et berikende tanke og følelses liv på en positiv måte, noe alle mennesker har i større eller mindre grad.
Takk for at du tok deg tid, jeg skal kose meg med diktet når jeg legger meg i kveld :)
Avatar

:)

juli 13 2017 - 23:01
Jo værsegod.
Ha en god natt da!
Avatar

:)

juli 13 2017 - 23:22
Takk det samme :D
Avatar

Hei på deg!

sep 15 2017 - 21:02
Jeg har også denne diagnosen (blant annet) og er ganske annerledes. Men jeg pleier å si: Det som er med meg som er HELT likt alle andre, er at jeg er unik :)
Avatar

Re: PARANOID SCIZOFREN

sep 17 2017 - 22:39
Kunne dere, hvis dere vil selvfølgelig, forklart hva det er med måten dere tenker på som gjør at dere har fått denne diagnosen?
Til forsiden