Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen der for meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen der for meg?

april 15 2017 - 23:33
Jeg er 32 år og gift. Har en nydelig unge på 11 mnd. Han er det eneste som gir meg glede. 1 år siden var jeg i en bil ulykke. Brakk lår beinet, har nerve skade og lammelse i fot. Traume var sykehus oppholde på 10 uker på grunn av feil behandling. I den perioden fant jeg også ut at jeg egentlig ikke har noen venner. I dag er jeg en bitter, sliten, irritert mann men hat og andre følelser som ødelegger meg i hodet. Lever med konstant smerter og ei kone som er mer som ei fiende. Jeg har ingen å prate med. Ingen å finne på noe med. Jeg er aleine og ensom. Skulle ønske det var noen der ute for meg. En venn/venninne.
Avatar

..

mai 12 2017 - 23:14
Det var leit å lese om ulykken din og du føler din kone er din fiende. Det er godt du finner glede i barnet ditt, det som er fint med små barn er små gleder blir store gleder. Om du på en måte kan klare å se hva du klarer om det så bare er en liten ting så vil gleden være stor. At din kone er som din fiende er leit, jeg vet jo ikke grunnen til det. Men jeg tror du trenger en slags trygghet, kanskje gir hun deg ikke den. Så du føler deg enda mer alene? Vi alle trenger noen, vi klarer oss alene men jeg tror vi er bedre utgave av oss selv om vi blir hørt, sett, føler oss trygge og vet vi betyr noe og er verdifulle for andre også. Jeg vil gjerne skrive til deg igjen, om du ønsker det! Men fokuser på den gleden du har og det er barnet ditt, å så håper jeg du etter vært får andre gleder også!
Til forsiden