Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kalde mennesker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kalde mennesker

mai 7 2017 - 20:22
Jeg er helt knekt av å gi og gi uten å få noe spes tilbake. Har verden virkelig blitt sånn at det å såre er mer vanlig enn å gi tilbake? Jeg tenker på forskjellige datingsider der folk bare leker virker det som. Mulig det bare er meg, men har virkelig fått nok nå! Nå er det slutt på å være snill mot alle, nå skal alle få igjen det samme som de gir ut. Skal visst ikke lønne seg å være ærlig, snill og åpen - savner vanlig dating - å treffe folk på vanlig vis. Noen der ute som ser dette litt annerledes enn meg? På forhånd takk! :)
Avatar

ja, mange mennesker er kalde....

juni 29 2017 - 13:40
Jeg har hatt samme erfaring som deg, ikke nødvendigvis på datingsider, men ellers i livet, at jeg har gitt mye uten nødvendigvis å få så mye tilbake. Så nå har jeg begynt å teste ut det du skriver, om ikke å gi ut mer enn man får igjen. Sette grenser overfor andre. Og jeg føler at det hjelper. Men det er vanskelig å klare det hele tida, men regner med at det blir lettere etterhvert...
Avatar

Ja

juli 16 2017 - 14:29
Varme mennesker er mangelvare.. mennesker med empati og forsåelse. søker det samme..
Til forsiden