Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva skal jeg gjøre?

mai 30 2017 - 18:13
Jeg er for øyeblikket i et forhold som ikke fungerer så bra. Han er veldig kontrollerende og sykelig sjalu. Jeg får nesten ikke treffe andre mennesker, uten å få hets på meldinger. Jeg har søkt skole til høsten, men han prøver å få meg til å ikke gå på skole, da jeg da kan treffe mange nye mennesker. Han har også et stort temperament, og jeg føler jeg hele tiden må passe på hva jeg sier, for å ikke provosere han. Vi har vært sammen å et år ca, men jeg har gjort det slutt med han 2 ganger, og vi var ifra hverandre i 4 mnd.

På den tiden hadde jeg det ikke bra. Jeg brukte sex for å føle nærhet og for bekreftelse på at jeg var bra nok. Det ble så ille at jeg bare tok med meg tilfeldige gutter hjem, fordi jeg ikke ville sove alene. Fordi da var jeg ensom, og da kom alle de vonde tankene. Det gjorde egentlig bare vondt verre, men jeg klarte ikke å slutte allikevel.

På den perioden, kontaktet han meg ofte og fortalte meg hvor lei seg han var og hvor nye han savnet meg. Jeg blokkerte nummeret hans, og facebooken, men han fant måter å kontakte meg på alikevel. Det førte til at jeg ikke klarte å komme meg videre, og jeg ga til slutt etter og ga han en ny sjangse. Men ting er fortsatt like ille som det var...

Jeg føler jeg nå må velge mellom å være i et dårlig forhold, eller å være ensom, suicidal og desperat etter nærhet. Vi kan ha det bra sammen av og til. Han sier han elsker meg, hver eneste dag. Det er så vanskelig å gi slipp på det gode vi kan ha.

Jeg er 19 år, bor alene, og venner har jeg mistet kontakten med. Jeg prøver virkelig å få opp kontakten, men det nytter ikke. De har ikke tid. Har litt sosial angst også, så er vanskelig å få nye venner. Har kontakt med svært få familiemedlemmer.
Er så vanvittig redd for ensomheten...

Føler uansett at hva jeg gjør, så ser ikke fremtiden min lys ut.
Avatar

<3

juni 4 2017 - 18:51
Send meg gjerne en melding..
Til forsiden