Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler seg utenom familien?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler seg utenom familien?

juni 6 2017 - 21:32
Noen andre enn meg som ikke føler seg hjemme når man er med familien? Jeg har alttid vært nummer to etter min bror. Han har alltid fått det som han vill og kan gjør som han vill, mens meg blir de bare sure på alltid. Nå har min mor bestemt av vi skal ha en gutt der en dag i uka. Dette liker ikke jeg, fordi da får jeg ikke noen oppmerksomhet i det hele tatt. Det eneste ho bryr seg om er han. Ingen andre er viktige for henne, bare han gutten. Jeg har ingen steder å være heller den dagen, fordi de okkuperer hele huset. Ingen som bryr seg og ingen steder å være en dag i uken? Gruer meg hele uka til den dagen skal komme. Det er ikle så lett, fordi jeg har hund og ho kan ikke bare være hjemme, som sagt hun bryr seg ikke om andre og han gutten slår og plager hunden. Jeg må passe på hunden min, vil ikke at hun skal oppleve disse tingene.
Avatar

Re: Føler seg utenom familien?

juni 8 2017 - 09:09
Forstår at det ikke føles så bra. Men prøv og sett deg i denne gutten sin situasjon ,han sliter nokk litt med det samme. Han bor tross alt ikke med sin egen familie for en grunn og det er nokk ikke lett. Når det kommer til moren din prøv og forklar henne at du føler deg utenfor. Komunikasjon går en lang vei hvor den veien går har mye med formuleringen din. Om du søker forstålse må du åpne deg om av hva som gjør at du føler det slik og vise forstålese tilbake.

Håper ting blir bedre :)
Til forsiden