Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg som en dårlig kjæreste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg som en dårlig kjæreste

juni 30 2017 - 23:58
Jeg har ikke fått diagnostisert emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse, men er allikevel ganske sikker på at jeg har det. Uansett, det er en historie for en annen gang, men tenkte dette var greit å informere om allikevel.

Det jeg nå føler jeg må lufte med noen som kanskje er i samme båt er at jeg på grunn av dette føler jeg er en elendig kjæreste av og til. Humøret mitt er jo svært svingende, og jeg får nærmest helt panikk hvis det er endring i planene våre/mine i siste sekund.

De siste dagene/ukene har kjæresten min også begynt å ha mer guttekvelder og henge mer med kompisene sine enn han har pleid å gjøre før. Jeg skjønner at dette er fordi det er sommer, folk har mer fri og det er lettere å finne på noe. Allikevel stresser dette meg, og jeg føler meg lite prioritert. Ikke det, jeg synes det er hyggelig at han har venner som han vil være med, men jeg blir stresset av all spontaniteten.
Dette har ført til en del diskusjoner her hjemme, og det ender som regel med at hodet mitt spinner av alle følelsene inni meg, tårene bare triller og at jeg ikke klarer å snakke.

Jeg føler også på en følelse av ensomhet, ettersom spontaniteten hans fører til at jeg blir værende hjemme alene, for jeg "tør" ikke sende melding til mine venner samme dag fordi jeg er redd for å bli avvist av dem også. I tillegg føler jeg at han ikke inkluderer meg like mye i sitt liv som jeg inkluderer han i mitt liv, ettersom jeg alltid automatisk inviterer ham til noe dersom jeg blir bedt et sted. Derfor føler også jeg på en viss irritasjon og/eller sinne over at han gjør dette når han vet at resultatet av at han endrer planene våre med kort forvarsel er at jeg ender opp med en dårlig dag.

Dette har ført til at han ved noen anledninger har sagt at "jeg lurer på om andre par har sånne diskusjoner? Så regelmessig, liksom". Det er dette som gjør at jeg føler meg til en elendig kjæreste, for jeg vet at han egentlig bare vil meg godt og at han ville gjort alt i hans makt for at jeg skulle bli bra og være lykkelig. Allikevel så føler jeg at jeg er til bry for ham når jeg har dårlige dager og bare vil at alt skal gå over.

Jeg vet også at jeg kanskje er i overkant "klengete", men jeg er bare veldig redd for at han ikke skulle like meg lenger.

Er det flere som føler det sånn, eller er det bare jeg som er veldig rar?
Takk for svar!
Til forsiden