Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flytte til hybel alene, men fortsette forholdet med nåværende samboer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flytte til hybel alene, men fortsette forholdet med nåværende samboer?

feb 22 2017 - 05:37
Hei.
Jeg trenger noen gode råd fra dere her! Har igjennom en stor periode slitt med depresjoner og angst, og har de 2 siste årene slitt med spiseforstyrrelser. Har en god blanding av anoreksi, og ortoreksi der jeg spiser litt mat men det er kun type salat og agurk. Dette er noe jeg endelig har inrømmet for samboeren min, og jeg går nå fast til psykolog 1 gang i uken for dette.

Det som har preget tankene mine mye den siste tiden, er hvor mye forholdet vårt er påvirket av disse problemene mine. Jeg elsker kjæresten min over alt, og jeg vil gjøre alt for at forholdet skal fungere. Men jeg kjenner stadig på følelsen av at jeg vil være alene, jeg håper han drar ut og henger med kompiser og jeg kjenner jeg blir lettet når han reiser offshore med jobben. Disse tankene plager meg, og jeg føler jeg ikke kan være en god kjæreste lenger. Sexlivet vårt er blitt utrolig dårlig, og sånn generell fysisk kontakt unngår jeg mye.

Jeg har vært redd for å snakke med han om dette, ettersom han har vært så snill og forståelsesfull med meg den siste tiden. Men jeg fortalte han for noen dager siden at jeg vurderte å flytte ut, for å kunne prøve å redde forholdet. Jeg har fått tilbud om en hybel i byen, og denne vil være nærmere skolen min som vil gjøre ting lettere for meg på den fronten. For jeg føler jeg trenger ro og privatliv, for å kunne prøve å jobbe meg igjennom dette. Men jeg er redd for at dette er feil å gjøre. Tenk hvis dette gjør at jeg gir etter for spiseforstyrrelsen helt? Vil dette skape mer problemer enn hva det vil hjelpe?

Føler meg så utrolig angstpreget og nedstemt når vi begge to er hjemme. Hva bør jeg gjøre???!! :S
Avatar

Re: Flytte til hybel alene, men fortsette forholdet med nåværende samboer?

feb 25 2017 - 23:59
Hvordan reagerte han når du fortalte at du ville flytte ut? Hva sa han da?

Hvorfor blir du lettet når du er alene hjemme?

Føler du at du kan snakke med kjæresten din om alt? Hvis ikke,hvorfor?

Hva tenker og føler kjæresten din om det du sliter med?

Hva er ulempene, og hva er fordelene med å bo alene?

Jeg vet ikke, men dette er kanskje nyttige spørsmål å stille seg selv?

Utifra det du skriver høres du veldig samvittighetsfull ut.
Bra du endelig får hjelp for spiseforstyrrelser :)
Avatar

Re: Flytte til hybel alene, men fortsette forholdet med nåværende samboer?

juni 6 2017 - 12:59
Hei. Jeg er på motsatt side av hva du skriver. Det er akkurat sånn kjæresten min føler det. Vi bot riktig nok ikke sammen, skulle flytte in sammen da dette plutselig skjedde å hun fikk litt kalde føtter. Jeg vil gjøre hva som helst for at det skal fungere, jeg støtter henne så godt jeg kan. Jeg føler jeg mister henne nå, hun vet hva jeg føler for henne å alt men likevel sier hun at hun ikke kan være den kjæresten jeg trenger å oppmerksomheten. Kan du hjelpe meg til å forstå hva dette betyr? Hun gjorde det slutt for to dager siden. Jeg vet ikke om det er det at hun er for redd til å slippe meg lengre inn å bare beskytter seg selv eller hva. Hun har vært ærlig hele veien med meg, men jeg fikk en reaksjon nettop fordi jeg ikke forstod hvorfor hun ikke villa ha noen form for nærhet av meg eller gi meg det. Jeg ha snakket med profesjonelle å lest masse info etter hun sa jeg skulle gjøre det å forstår mye bedre. Jeg skulle egentlig på støttegruppe idag for å få litt innspill fra andre i min situasjon slik at jeg kan finne en retning å gå som støtter også henne best. Men etter jeg fortalte det sa hun at hun er redd for at dette ikke funker. Alt var helt perfekt i 6 mnd, beste tiden i mitt liv og så snudde alt på hodet for en mnd siden. Jeg forstår ikke hvorfor hun ikke vil kjempe, det skal bare et par meningsfulle ord til for at jeg også føler meg trygg:/
Avatar

Re: Flytte til hybel alene, men fortsette forholdet med nåværende samboer?

juni 6 2017 - 13:03
Jeg vet det sikkert er veldig vanskelig å få frem, men fortell han nøyaktig hva det er du føler. Han elsker deg å er der for deg, det er ingenting som kan skremme han vekk. Hvis du vil være sammen med han, så si hva du føler for han helt ærlig, gi han den tryggheten han søker.gjør det også helt klart hva det er du trenger og at det er veldig viktig for deg at han vet at du trenger han, det er ikke det at du ikke vil være sammen med han. Det er det jeg skulle ønske hun kunne gjøre, så lenge den andre vet at det er bare dem å ingen andre å at man vil være sammen med dem så vil det ordne seg. Alle trenger trygghet, det skal ikke så mye til for å skape den!
Til forsiden