Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det å ta kontakt med andre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det å ta kontakt med andre

juli 24 2017 - 22:18
Jeg er av den spontane typen, gjør som regel det som passer seg der og da. Nå har jeg fått merke bisiden av dette. Jeg har lagt merke til det bare er jeg som tar kontakt, ikke omvendt - og det sårer.
Nå har vel kanskje jeg mer behov enn andre på å ha kontakt hele tiden, men om jeg skal ha et velfungerende venneforhold så bør det vel gå begge veier?
Jeg vet jeg kan være ganske "på", men jeg har jo behov for å ha venner som alle andre. Nå skal jeg slutte å ta kontakt først, bare for å se hvor desse forholdene ender opp. Har mistet mange på denne måten, men så var det kanskje ikke verdt noe heller?
Avatar

Re: Det å ta kontakt med andre

juli 29 2017 - 04:40
Jeg kjenner meg igjen i det der. Det føles ofte som at folk spør meg en gang, og om det ikke passer den ene gangen, så hører jeg ikke mer fra dem. Og da må jeg mase på dem om å finne på noe. I tillegg føles det som at alle er opptatt hele tiden.
Det verste er de man er glad i som ikke har tatt kontakt på en god stund, og svarer kort når man selv skriver noe.
"Hei, hvordan har du det? Lyst å dra på kino til helga?" - Svar; "Skal jobbe". Eller at det bare står "sett" på Facebook Messenger. Det er vondt.

Men jeg har funnet ut at jeg ikke orker å legge et filter på meg selv. Jeg setter enormt stor pris på de som er seg selv rett ut. De som virker "masete", de som "snakker for mye", de som "hele tiden vil finne på noe". Forsvinner den spirituelle delen så blir det kjedelig!

Fortsett å vær deg selv, det er garantert mange som digger det. Noen av vennene dine synes kanskje det er vanskelig å spørre fordi de er redd for å være masete, eller for å få avslag.

Folk er forskjellige :)

Klem <3
Til forsiden