Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Demotivert, utilpass, lei, kaos i hodet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Demotivert, utilpass, lei, kaos i hodet

okt 16 2017 - 11:00
Jeg var veldig i tvil om hvor jeg skulle skrive dette, så om jeg har laget dette emnet i feil "kategori" så beklager jeg på forhånd. Det er veldig mye på en gang.

Jeg begynte på studier i høst og det gikk ganske fint i starten. Jeg var med hele fadderuken og følte jeg hadde en god tone med de andre, jeg følte jeg skjønte pensum og at jeg var på riktig vei, men nå har jeg altså fått meg en liten knekk igjen.

Jeg føler meg alene på universitet hver dag, jeg sliter veldig med å skrive de oppgavene jeg skal levere, fordi jeg føler at uansett hvor mye jeg leser så klarer jeg ikke å forstå det og jeg føler meg ikke så interessert.
Jeg sliter med en følelse av å ikke passe inn, det har jeg egentlig gjort i løpet av alle de årene jeg har gått på skole og jeg sliter fortsatt med det. Jeg er en ganske blid og hyggelig person, men føler at uansett hvordan jeg oppfører meg så synes bare andre at jeg er rar og jeg ender liksom alltid opp på "utsiden".

Jeg har egentlig ikke så lyst til å studere heller. Ikke fordi jeg ikke liker å lære for det gjør jeg, men jeg vet ikke helt. Føler meg bare helt lost. Men jeg vet bare ikke hva annet jeg skal gjøre. Å slutte er ikke et alternativ, fordi jeg har allerede sluttet på et studie tidligere og jeg har virkelig ikke lyst til å flytte hjem igjen. Forrige uke før helgen knakk jeg bare helt sammen og jeg lå og gråt hele fredagskvelden fordi jeg følte meg så oppgitt, ensom og dum. Jeg vet bare ikke.

Det jeg skrev ble sikkert veldig rotete og kaotisk, men jeg trengte bare å få ut følelsene. Vet egentlig ikke helt hva jeg vil oppnå med å "klage" her inne, annet en å se om det er noen som befinner seg i samme båt.
Avatar

Re: Demotivert, utilpass, lei, kaos i hodet

okt 16 2017 - 21:37
Heihei :)
Skjønner veldig godt at det ikke er lett å føle seg alene ,men du er ikke alene om den følelsen flere mennesker der ute går gjennom det same .
Du never at du hadde god tone med de andre på
Fadderuken å ting gikk bra hva hendte?
Det er utrolig viktig at du trives slikt du gjør det bra på skolen . Jeg anbefaler deg også ta kontakt med andre på skolen si hei å smil kan hende du blir kjent med flere da. Har du bekjente , kollegaer , og nær slektninger i same by .
Treff dem i løpen av dagen ta frisk luft eller kanskje begynne å trene du treffer andre der også . Du nevner noe om at du ikke har interesse for studie tenk på hvorfor du har startet å at du ikke gir opp før du oppfyller din drøm stå på aldri gi opp .
:) :) :)
Til forsiden