Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger noen å snakke med. Helst damer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger noen å snakke med. Helst damer

sep 3 2017 - 17:57
Hei. Jeg har behov for å konstant snakke med noen når jeg har det vanskelig. Jeg kunne jo reist på dps, men er redd for å bli missforstått pga tidligere psykiske diagnoser. Det jeg ber om, er ei som tar seg tid til å lytte til mine problemer uten å ha det travelt. Det kan være seg på telefon eller skype, bare ikke her inne, på grunn av dette trege systemet. Dette hadde vært til stor takk, og hadde hjulpet meg å komme meg videre. Trenger noen med stor kunnskap og forståelse for å gi meg gode råd til hva jeg bør gjøre videre. Jeg har nylig blitt brukt grådig av en mann som utnyttet seg av meg over lengre tid, og jeg er nå klar for å gå videre. Har også traumer fra barndommen som jeg håper å få ut i dagslys, klar for å kaste det vekk. Om du føler du er den rette til å høre på meg og vil ta deg litt tid, så er skypen min anitabk10
Avatar

Til deg

nov 2 2017 - 04:30
Jeg forstår at d er vanskelig å være deg. Har d vanskelig selv. Ellers har jeg jo ikke vært her.
Desverre, så oppleves hele innlegget ditt som et eneste stort krav. Synd. Tenk på om du har noe å gi til noen. Hilsen Proskina. Som bare ønsker deg vel.
Til forsiden