Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min Datter sliter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min Datter sliter

des 28 2014 - 04:02
Min datter på 16 har slitt lenge med angst og depresjoner og det at hun er veldig engstelig av seg , noe meg og min mann ser på henne hver dag og nå er det kommet så langt at vi ikke vet hva mer vi kan gjøre.

Det har ikke vært lett for jenta vår da det hele startet etter at hun kom til verden da det var en hel del komplikasjoner under fødselen og har vært innlagt flere ganger etter fødselen med hjerteproblemer da hun har en medfødt hjertefeil som har ført til at hun ved flere anledninger har vært innlagt på sykehus både etter fødsel og i senere tid , legene har egentlig aldri klart å kartlegge feilen og har egentlig sagt at hun lever på "lånt" tid og vi vet ikke hvor lenge vi har henne.
I tillegg til dette så begynte hun i ganske tidlig alder å tisse på seg om natten noe som også etter tid har bare blitt verre og verre og sliter nå med inkontinens hvor hun må ha på seg bleier til enhver tid da hun ikke har kontroll noe vi ser tydelig har ødelagt selvtilliten hennes og at hun med angsten , engsteligheten og inkontinensen har laget så store problemer for henne at hun er begynt å skade seg selv , hun vet ikke at meg og min mann vet dette enda og vi har litt problemer med hvordan vi skal snakke med henne ang dette med at hun nå skader seg selv, og på toppen av det hele har fått diagnosen Kronisk Utmattelsessyndrom (ME)
Vi er som sagt veldig redd for jenta vår og vil ikke miste ho , men om dette fortsetter så vet vi ikke hva som kommer til å skje da vi føler at vi allerede er begynt å miste ho da hun virker mer vekke for tiden og bare går rundt å svimer, mer trøtt og sliten, ikke ork til noe og hun snakker ikke med oss lenger om det er noe som plager henne så vi vet virkelig ikke hva vi skal gjøre.
Avatar

Re: Min Datter sliter

des 28 2014 - 12:12
Trist å lese at datteren deres sliter så mye.
Men jeg ville begynt med å ta en tur til fastlegen og ta ting derfra.

Avatar

Re: Min Datter sliter

des 28 2014 - 12:54
Ikke gi opp! Begynn hos fastlegen og be om at alle mulige prøver tas.
Avatar

Re: Min Datter sliter

des 28 2014 - 18:39
Når det kommer til fastlegen så har vi vært der ved flere anledninger med henne og prøvd å få henne innlagt ved psykiatrisk for at jenta vår skal få hjelp , men sist gang hun kom inn under psykiatrien så ble hun utskrevet etter 2 dager pga plass mangel og beskjed om at hun ikke var syk nok og fastlegen i kontakt med psykiatrien skrev ut en pille cocktail som kunne tatt liv av en hest.
Vi prøver så godt vi kan å ta vare på lille jenta vår og etter at vi fant ut at hun skader seg selv så prøver vi alltid å passe på at en av oss alltid er hjemme og kan holde et øye med henne.
Vi har egentlig prøvd alt for at jenta vår skal få det bra og ha det godt , men nå vet vi som sagt ikke hva mer vi kan gjøre. Finnes det noe tilbud som folk vet om der vi kunne prøvd å fått hjelp til jenta vår?
Avatar

Re: Min Datter sliter

des 28 2014 - 22:44
BUP, så lenge man er under 18 år. Der skal man kunne få hjelp uten å legges inn. Vi syntes rett nok ikke de klarte å hjelpe vår sønn, men det kan jo gå bedre for dere. Sikkert forsøket verdt. Et annet råd er å gå til lokalavisen med saken deres, selvsagt anonymt.
Til forsiden