Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Innleggelse av ungdom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Innleggelse av ungdom

nov 14 2016 - 21:02
Min datter er blitt innlagt på Psykiatrisk avd for utredning. Hun har slitt med isolasjon og ikke gått på skolen på over ett år. Innleggelsen var tung, hun ville ikke og ble "tvungen" da hun er under 16 år. Jeg er ikke i tvil om at innleggelsen er riktig men det er så ufattelig tungt å vite at hun er der mot sin vilje. Ringer hjem, gråter, vil hjem og er redd og sliten... Noen som har erfaringer med lignende situasjoner?
Avatar

Re: Innleggelse av ungdom

nov 23 2016 - 03:44
Hvis det blir veldig slitsomt for deg med disse telefonene, vil jeg råde deg til å diskutere det med personalet. Faste forutsigbare avtaler som er forutsigbare har jeg personlig stor tro på - det er iallefall min erfaring etter at jeg har jobbet på en akuttinstitusjon for ungdom et par år. F.eks. at din datter ikke sender deg 100 meldinger hver dag og ringer i desperasjon i tide og utide, men at dere kan ha en fast telefontid kl 20 på kvelden f.eks. Dette høre kanskje strengt ut, men det gir personalet større mulighet til å bygge relasjon med din datter, da du blir litt "distansert", samtidig er det mer viktig enn noen gang at du besøker din datter så mye som mulig - og er tilstede, viser støtte og interesse for henne. Men mitt råd er å hovedsak å snakke med personalet om dette, jeg antar at hun har fått en hovedkontakt du kan snakke med. Ser det er en stund siden du har skrevet innlegget, så kanskje hun allerede er ferdig med utredningen. Det er vel 10 dager som er maks på tvang? Eller 3 uker ved samtykke tror jeg.
Til forsiden