Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvem er han i morgen...?!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvem er han i morgen...?!

juli 13 2016 - 00:40
Min samboer er mitt livs kjærlighet. Jeg kjenner ham ikke... Jeg aner ikke hvilken versjon av ham som møter meg i morgen. Er han den snille, rolige og kjærlige som sier så mye pent om meg, som elsker meg så inderlig? Er han sint og aggressiv og hater alle men mest av alt meg? Er han den store flørten, verdensmesteren og skjørtejegeren som alle vil ha? Er han den usikre og redde guttungen som ikke vet hvem han er og som er så søkende at han går seg vil? Hvem er han i morgen...
Min samboer har "ustabil personlighetsforstyrrelse" PTSD og angst.
Min samboer skremmer vettet av meg, jeg kjenner ham ikke...
Jeg vet hvem jeg forelsket meg i, hvem jeg fant mitt hjem hos, men gradvis kom det flere til... Er den jeg elsker den han virkelig er?
Mitt livs kjærlighet gjør meg redd og svak, stripper min personlighet og raner meg for selvtillit.
Jeg leser alt jeg kommer over og bruker utdannelse og jobberfaring for alt det det er verdt. Jeg elsker med all styrke og tror med all verdens håp. Jeg holder ut litt til... Bare jeg visste hvem som møter meg i morgen...
Avatar

Hei Thunder14

nov 9 2016 - 11:12
Lurer på hvordan du har det nå. Er du fremdeles sammen med samboeren din? Du skriver jo at du vil holde ut litt til, men tolker det som om du også tenker tanken på å avslutte forholdet om ikke ting bedrer seg.

Skjønner at du gjerne vil være der for ham, hjelpe og støtte. Han er jo syk. Det er det som gjør at han er slik han er. Og du er veldig glad i ham. Dette gjør det jo vanskelig å bryte.

Men samtidig så skriver du at sykdommen hans, med de evig skiftende personlighetene, gjør noe med deg. De bryter deg ned. Tenker kanskje dette gjelder spesielt den personligheten som hater så mye. Og er/viser så mye sinne. Jeg tenker at alle ville blitt brutt ned av en slik person/personlighet. Å Høres så mye negativt, å være gjenstand for alt det hatet. Og så slitsomt og skremmende å ikke vite hvem du våkner opp med.

Mine tanker er at du bør komme deg ut av dette forholdet, til tross for at du er glad i samboeren din. Han har jo allerede gjort så mye med personligheten din alt. Brutt deg ned, gjort deg usikker og redd.

Med mindre han får en behandling som hjelper ham. Som får han stabil. At han har bare en personlighet, forhåpentligvis den snille og jeg tror dette egentlig er ham og at de andre er sykdommen hans.
Du skriver i et annet innlegg her på siden at dere håper å kunne prøve ut en spesiell behandling for ham, samboeren din. Kommet noe videre på det?
Dere hadde jo problem med å få behandlerne hans med på dette, å få dem til å henvise.
Legen er vel et must når det gjelder henvisning. Dere har sikkert prøvd det allerede, men hva med å skifte fastlege? Kanskje det finnes en lege der dere bor som er villig til å tenke nytt og henvise dit dere vil?

Sender mange varme tanker i din vei og håper at du/dere finner ut av det.

Mvh Makka Pakka
Til forsiden