Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å føle sinne.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å føle sinne.

okt 24 2016 - 08:06
Jeg fikk vite for 6-7 timer siden at min søster sin xmann har tatt selvmord.
Jeg sitter igjen å føler sinne. Denne mannen har påført min søster og mine tantebarn så utrolig mye vondt. Jeg måtte sitte på sidelinjen, store deler av min tenårstid, og se på måten han behandlet min søster og deres barn.
Er det da naturlig for meg at jeg skal føle sinne? Er det galt av meg å føle at han var feig som valgt denne utveien? Jeg har ikke klart å sove i natt, rett og slett fordi jeg har en så utrolig sterk følelse av sinne, som koker i kroppen, som koker i hodet mitt.
Avatar

..

okt 29 2016 - 20:15
Noen som har noen tanker eller meninger, råd, tips rundt dette?
Avatar

Re: Å føle sinne.

okt 30 2016 - 13:16
At du føler på sinne tror jeg er helt naturlig. I hvert fall med tanke på hvordan du så på denne personen og hva han gjorde mot søsteren din. Når du sier du føler han var feig som valgte den utveien, hva tenker du var et bedre alternativ? Siden du sier eksmann, hvor lenge siden er det de var sammen? Sinnet ditt vil nok avta med tid, eventuelt kanskje gå over i andre følelser på veien. Har du noen personer du kan snakke med disse følelsene om? Det tror jeg kan være viktig i helbredelsesprosessen.

Selv har jeg vært tett innpå selvmord, så jeg har kanskje litt andre synspunkter på det enn hvem som helst.
Avatar

:)

okt 30 2016 - 18:46
Jeg har selv forsøkt å ta selvmord for x antall år siden, selv etter det sitter jeg igjen med denne meningen. Og jeg har denne meningen fordi han ikke facet de tingene han har gjort, han bare forlot alt.
Bedre alternativ ville vært at han bet i det sure eple og prøvde å gjøre opp for alt han har gjort.
Jeg har egentlig ingen jeg kan snakke med om dette nei :(

Hvor lenge det er siden de var gift husker jeg ikke, og ikke har det så mye å si heller, jeg ville nok følt det samme om de ble skilt i går eller for 50 år siden.
Til forsiden