Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

selvmordstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

selvmordstanker

okt 6 2013 - 13:38
tittelen sier alt.. har fortalt bakgrunnen min tidligere på forumet.

Yey.. 267 gang nå..

Vurderer og bare ta en kniv og .. ja..
Avatar

Re: Selvmordstanker

okt 9 2013 - 11:38
Las om ei som har kroniske fysiske smerter og som bloggar om dette og meir. Ho legg vekt på at bloggen ikkje skal vere berre negativ. Kanskje noko å sjå til for alle som slit med større eller mindre plager?
Avatar

Re; selvmordstanker

des 5 2013 - 09:18
Hei :-)

Trist å se at du er så nedfor - at du går med selvmordstanker..... Ikke gjør det, for selvmord løser intet.

Du har hjertesorg - det har jeg klart å forstå. Og det jeg vil du skal vite er at også jeg har båret stor sorg i mitt hjerte.

Ja, jeg forstår sorg. Om du ønsker da lytter jeg.

Varm klem :-)
justican
Avatar

Jeg har vært trist hele livet......

des 5 2013 - 10:14
Jeg kan ikke huske annet enn motgang, sykdom, frafall og elendighet.....hør her min venn ting løser seg noe tar lengre tid aa løse og andre ting løser seg selv.Vet ikke hvilken sorg du bærer paa men jeg har baaret stort sett alle sorger ett menneske kan bære.Jeg har kjempet mot djevlerog demoner, men jeg er her enda aa gir ikke opp.Jeg vet hva sorg er for jeg ble mentalt og fysisk ødelagt som barn og ville ikke leve lenger da jeg var 19/20.......(Jeg er naa 35)DU maa ikke gjøre noe dumt vennligst hør paa meg for du maa forstaa at livet er en gave aa livet er kort saa prøv og finne noe som kan holde deg oppe.Den sorgen du bærer vil blekne med tiden du bare klarer ikke se det akkurat naa for det er saann vi mennesker er laget at naar alt ser håpløst ut vil vi helst gaa og hjemme oss.Jeg prater gjerne med deg og husk vi er mange her som støtter deg saa dette skal nok gaa bra min venn.....
Avatar

Re: selvmordstanker

juli 22 2014 - 21:25
Ring legevakta...
Til forsiden