Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mobber som ba meg om unnskyldning etter 15 år og mine vanskeligheter med å takle det

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mobber som ba meg om unnskyldning etter 15 år og mine vanskeligheter med å takle det

juli 28 2015 - 10:13
Jeg har nylig møtt en av mine mobbere igjen som ville be meg om unnskyldning etter 15 år og hun ville dra med meg på fest og greier men klarer ikke å akseptere at hun er oppriktig.

Vi har hatt mange samtaler på facebook og pga av min mistillit til andre mennesker så klarer jeg ikke å godta at hun faktisk mener det.

Hun skrev at hun tvilte på at vi kunne få ett sunt vennskap hvis jeg viste henne såpass mistillit og kanskje hun har rett men samtidig er jeg svært ensom og vil gjerne ha noen å prate med.

Men er livredd for å bli såret og hun driver hele tiden å sier at vi hadde gode minner også men jeg husker dem ikke, hver gang hun smiler til meg nå så er det en påminnelse av all dritten når hun mobbet og lo av meg sammen med andre.

Er det jeg som er urimelig ovenfor henne eller er det urimelig av henne å forvente at jeg skal kunne skru det av med en gang ?

Hun vil bare at vi skal gå ut og jeg skal akseptere at alt er greit etter en unnskyldning og vet ikke hva jeg skal gjøre ...

Avatar

Re: Mobber som ba meg om unnskyldning etter 15 år og mine vanskeligheter med å takle det

juli 28 2015 - 10:16
Jeg syns det var fint å se at noen føler seg skamful og vil si unnskyld, men jeg syns også at det er urimelig av henne å forvente å dra deg med ut på ting og tro at du plutselig skal stole på henne uten videre.
Avatar

Re: Mobber som ba meg om unnskyldning etter 15 år og mine vanskeligheter med å takle det

juli 28 2015 - 15:54
Ja er ikke sikker på hva jeg skal gjøre virket som om hun prøvde å guilttrippe meg på et vis eller så var hun lei seg fordi jeg ikke kunne skru av den mistenksomheten.
Avatar

Re: Mobber som ba meg om unnskyldning etter 15 år og mine vanskeligheter med å takle det

sep 29 2015 - 15:30
Du kan ta i mot unskyldningen og "godta" den uten å måtte være med ut på ting eller være venn med vedkommende. Da sier du bare takk, fint, flott. Hade. Du skylder ikke mobberen noen ting. Ikke en dritt faktisk. At du ikke kan skru av mistenksomheten er ganske forståelig. Selv om realistisk settså skal det endel til før noen kommer tilbake etter 15 år for å fortsette mobbingen.

Hva ønsker du selv? Er dette en person du tror kan være bra for deg?
Avatar

Re: Mobber som ba meg om unnskyldning ...

sep 30 2015 - 17:26
Høyrde om ein mann som i vaksen alder ba om orsaking fordi han i si barneskuletid hadde vore med på å plage ein gut i ei yngre klasse. Han som tok i mot orsakinga sa at dette stod det respekt av. Eg kjenner begge og hugsar at han som stod for plaginga kunne vere litt røff, men at han ikkje var typen for baktankar og sånt. Når ein har vorte lurt er det mykje vanskelegare å ta i mot ei orsaking. Og om ein vel å ta i mot ei orsakinga er det ikkje berre å byrje med blanke papir.
Til forsiden