Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hun var utro, men er iskald nå

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hun var utro, men er iskald nå

jan 13 2018 - 13:30
Hei,
Vi ble sammen i 2011 og giftet oss i slutten av 2012. Siden da har jeg gitt alt for henne, vi har fått barn, kjøpt bolig sammen, kjøpt bil, reist masse og kost oss.
I november begynte hun å true med at hun ville ut av ekteskapet, dette kom som et lite sjokk for meg, men jeg begynte å bearbeide mine følelser og forsøkte å forberede meg på et liv uten henne. Vi ble enige om barnefordeling , bolig og bil.
Noe som fikk meg til å tro at det skulle være mulig å samarbeide angående barnet, samt være gode venner i fremtiden.
I starten av desember fant jeg ut at hun har vært utro mot meg siden september.. Jeg forsøkte å gi henne muligheten til å fortelle meg sannheten, noe hun hele tiden vred seg unna.
Status nå er at hun har flyttet ut, når jeg for 3 dager siden konfronterte henne med at jeg vet at hun har vært utro, og at jeg har bevis, bare la hun på.- Etter det har jeg ikke hørt noe fra henne, annet en 2-3 kalde meldinger om barnet vårt.
Jeg sitter her og har det VELDIG vondt, jeg ønsker at hun forteller meg sannheten med egne ord, i det minste beklager det hun har utsatt meg for.
Er det for mye å forlange av meg at hun er ærlig med meg?
Jeg føler livet mitt har stoppet opp, klarer ikke å fokusere på noe annet.
Håper bare smerten forsvinner snart....
Avatar

Re: Hun var utro, men er iskald nå

jan 13 2018 - 17:37
Hei. Send meg gjerne en melding hvis du ønsker å prate..jeg går igjennom noe av det samme.
Til forsiden