Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei Trenger noen råd.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei Trenger noen råd.

april 19 2017 - 04:07
Jeg har vært sammen med denne jenta i 9 år, vi bestemte oss for og ta en pause fra hverandre, Jeg elsker henne fortsatt, eller er det savn? og hun sier hun elsker meg, men er det savn?

Jeg har slitt med sosial angst hele livet, men det eskalerte etter ungdomskolen.
Har vært veldig opp og ned på depresjon, da vi ble sammen ble det mye bedre.
men har blitt verre igjen etter at årene gikk.

Jeg har stått for økonomien i alle disse årene, noe som har vært veldig vanskelig, siden jeg ikke har hatt den beste lønnen, alle mine spare penger er borte og vi har leid bolig alle disse årene, så jeg har ikke kunne kjøpt meg noe eget og er nå 30 år.

uff dette blir veldig u sammenhengende men men håper dere forstår litt da..

før det ble pause, var jeg veldig deprimert av og ikke komme meg noe videre i livet,
og min sosiale angst ble sterkere igjen.
føler jeg har ventet på henne i 9 år til og få egen økonomi slik at vi kunne ha kommet videre i livet.

Derfor vi tok en pause er for at vi begynte og bli mer venner enn kjærester og min depresjon og sosial var vell også inne i bildet.

min sosiale angst og depresjon ble verre enn noen gang. jeg bygger meg opp igjen sakte men sikkert, og venne kretsen er veldig liten nå, har vell 1 venn igjen.

Jeg er så utrolig glad i henne,men vet ikke lenger hva jeg skal gjøre...
Har mistet jobb,venner,og min samboer.
Avatar

Re: Hei Trenger noen råd.

april 19 2017 - 04:57
Føler med deg... Vet godt hvordan det er å miste kjærester. Som du sikkert har konkludert med selv, så må du fikse opp i depresjonen og den sosiale angsten din. Om hun faktisk fortsatt elsker deg eller ikke, er irrelevant akkurat nå. Du må fikse deg selv før du kan holde liv i et eventuelt forhold med ei jente (inkludert henne) over lengre tid. Hvis dere hadde blitt sammen igjen nå, så ville det høyst sannsynlig bare utsatt problemet en viss stund - eller ført til et vedvarende, lidenskapsløst forhold hvor dere forblir to venner i et forhold (slik du nevnte), framfor to elskere i et forhold; fordi det grunnleggende problemet fortsatt ikke har blitt fikset.

Og når det gjelder det om du faktisk elsker henne eller om det bare er savnet av henne (slik du nevner), veit du ikke ordentlig før du har nok overflod av andre jenter i livet ditt. Kun når du kan velge blant mange jenter, veit du om du faktisk ville foretrukket Henne på ordentlig, eller om du egentlig bare har tatt til takke med henne.

Sannheten er at etter at du har fikset problemene dine, er det ikke sikkert du fortsatt vil ha henne... (selv om det selvfølgelig også er fullt mulig at du fortsatt vil det).
Avatar

.

april 19 2017 - 05:13
Tusen takk for svar RebelMan. der er dette jeg også har tenkt, men med et overflod av tanker og følelser så er det ikke alltid så lett og samle dem. Så fint og få et annet sitt perspektiv på det. Setter jeg stor pris på.
Avatar

Re: Hei Trenger noen råd.

april 19 2017 - 06:35
Hyggelig å høre :) Er ikke lett å holde hodet kaldt under en kjærlighetssorg nei...
Til forsiden