Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er han forelska i meg eller ikke?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er han forelska i meg eller ikke?

mars 21 2017 - 19:49
Okei nå må jeg bare spørre her for aner ikke hva jeg skal gjøre. Begynner å bli gal av å tenke på det. Skal prøve å gjøre det så kort som mulig.

Jeg var sammen med en gutt i 3 mnd, men drev på i 6 mnd. Dette var fra Juni 2015-oktober 2015. Han flyttet fem timer vekk og jeg slet såpass mye med meg selv at jeg taklet ikke den forandringen eller avstanden. Så alle sa til meg slutt å ring, slutt å mas, men jeg drev på. Sendte meldinger, ringte i fylla ja jeg var en liten drittunge, men jeg slet såpass med meg selv at jeg skjønner godt at det ble slutt eller at han ble lei.

Hadde ikke kontakt med han på et år, men i jula 2016 møtte jeg han igjen. Første gangen var han helt lukka og var helt steil på at meg skulle han aldri bli sammen med igjen. Andre gangen vi møttes var han snill. Han tok hensyn til meg og han så på meg på en helt annen måte. I tillegg sa han til meg "Du har virkelig blitt en helt annen jente og du har kommet deg så utrolig langt". Han sa også at jeg så så utrolig mye bedre ut for var alvorlig undervektig når jeg sammen med han.
Det som det endte med den kvelden var at vi lå på sofaen sammen og vi lå på hver vår ende. Han kledde av seg og jeg gjorde det samme og vi lå å så på hverandre og kikka bort. Husker dette så godt for gjorde noe med meg. Han kommenterte "er du kald" og jeg svarte at det gikk bra, nå hadde jeg jo tatt den beste soveplassen på sofaen så jeg skal ikke ta dyna de å. Da sa han at han ble med dit dyna gikk og det endte med at jeg sa han kunne komme å legge seg ved siden av meg. Jeg lå i armskroken hans og koste han på magen og så begynte vi å kysse. Han har aldri vært noe særlig glad i å kysse men nå kjente jeg at dette var noe han også ville. Snudde meg til han og sa at jeg håper ikke du bruker meg for du vet hva jeg føler for deg. Da sa han at han lovde meg at han ikke gjorde det men vi kunne stoppe. Når han så meg i øynene og sa det skjønte jeg at han faktisk mente det og det endte opp med at vi hadde sex.

Dagen etterpå var det faktisk ikke så kleint og jeg ga han hadeklem når jeg dro og vi har møttes flere ganger etterpå. Men det som har gitt inntykk på meg var at jeg to uker etterpå sendte melding om det passet at jeg ringte han og da ringte han meg. Vi snakka på vennegreier og så sa han " nå må jeg snakke serriøst". Han beklaget da for å ha hatt sex med meg for han viste at det fucket opp følelsene mine. Vi har snakka ut om dette og vi er egentlig enige om at vi skal være venner og ikke mer. Jeg kan si at 90% av meg ønsker å være venn for han er en så koselig og snill gutt som jeg er veldig glad i, men 10% av meg ønsker noe mer. Jeg har sagt dette til han og allikvel har vi kontakt. Jeg var senest nede hos han der han går på skole som er 5 timer unna og jeg var der fra fredag til mandag. Han erta meg, fikk meg til å le, så på meg på en helt annen måte enn han har gjort før. Vi var masse sammen og ja han fikk meg til å le så sa jeg "få meg sint for jeg orker ikke le mer" Han sa ikke noe men han ga meg blikket som han vet gjør meg så irritert eller som samtidig er så søtt. Jeg kastet meg over han og han kastet meg på ryggen og kastet meg i sofaen så lå vi bare der og kjeika. Jeg puste han på ryggen og armene og det er noe av det han elsker mest og han åpnet seg så mye for meg. Snakket om hvordan han har hatt det som barn og om de tingene han har opplevd. Han er og har vært en helt annen gutt med meg og tror eller velger å tro at det er fordi han ser at jeg har forandra meg til den jenta jeg var som han ble glad i først da vi møttes for første gang. Jeg er selvsikker, målbevist, tørr å si meningene mine, er sosial og glad og trygg sammen med han.

Han sa når vi var sammen at jeg var den eneste av de han hadde vært sammen med som han virkelig kunne være seg selv med og han sier nå at det er noe han sier til alle jenter men ser nå at det kan stemme. På en måte liker han det, men jeg tror også det skremmer han at ei jente kan komme så nært på han. For utenpå virker han så bad eller skummelt og skal være så tøff. men jeg vet at det beste han liker er å pusa på ryggen og å ligge å bare kose sammen ikke noe mer.

Jeg velger å tro at han ser ei anna jente og at han er redd for de følelsene han føler. Jeg maser ikke nå, sender ikke noe meldinger eller ringer. Jeg gir ikke noe lyd fra meg og lever livet mitt. Går på skole, jobber med å bli enda bedre med meg selv, men jeg kjenner at jeg tenker så mye på han for han gjør virkelig noe med meg.

Hvis en eks eller en person ikke ville hatt noe med en person å gjøre hadde man vell ikke gjort slik eller oppført seg slik? Jeg velger å tro han ikke bruker meg for han har gang på gang kommet nærmere på meg, tatt hensyn og vært snill. Vi var ute på byen sammen og han var veldig på blikket når jeg klemte og hilste på andre gutter som jeg kjente. Han hadde øynene på meg hele tiden.

Jeg vet serriøst ikke hva jeg skal gjøre og det som er så komplisert er at han driver sånn smått med en utvekslingsstudent der han går på skole. Hun er fra Italia og reiser ned igjen i juni og han har selv sagt og hun har sagt at det blir ikke noe mer. For han skal gå fire år på skole og hun skal som sagt flytte ned dit.

Han kommer mest sannsynlig opp igjen hit jeg bor til påsken om tre uker og vet serriøst ikke hva jeg skal gjøre eller hvor jeg skal gjøre av meg. Derfor skriver jeg her. Jeg er desperat etter andre sine råd og meninger om dette jeg skriver. Er jeg bare dum og overtenker ting eller tror dere at han fortsatt har følelser for meg?

Off dette ble ikke kort, men må prøve å få med de tingene som er vesentlige for at dette skal gi mening så håper folk gidder å lese dette og håper som sagt dere har noen gode råd til ei veldig tankefull jente :o :)
Avatar

hei

mars 29 2017 - 14:52
nå er der lenge siden du skrev dette, spørs om du fortsett leter etter svar. men pass på deg selv. siger ikke gutter er såpass ukopliserte at de nødvendigvis siger rett ut "jeg kan li deg la oss være sammen" men det er ikke langt unna heller. de har en annen oppfattelse av "utnytte" end de fleste jenter og det går for de super awesome nice type gutter også. så ikke les for mye i den kvelden der. de liker ofte å mimre litt uten at det betyr noe mer og lukker en del lettere på ting som ikke virker praktisk eller ikke gikk før.
jeg hadde anbefalt deg å ta et venskap om du klarer å legge det andre til side. har han gang i en annen ikke forvent noe. om du føler han sender deg mixed signals når han igjen er singel, si ifra og spørr rett ut hva han er ute etter. du har krav på han viser deg såpass respekt at han enten virkelig blir venn og legger det andre til siden, eller går inn i det igjen for fullt. men akkurat det spørsmålet bør du forvente å måtte stille selv. gutta overanalyserer ikke slik vi jenter gjør. bare vit at du er klar for å møte hvilket som helst svar, fort gjort han bare vil være venner, men liker det lille ekstra, den intimiteten han kan få når han har lyst. han hadde ikke vært den første gutten som satte en jente i den båsen uten å tenke over det. ikke at han vil være slem eller utnytte deg, de tenker bare ikke.
pass på deg selv.
Til forsiden