Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sidetmedord.no fortjener ros

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sidetmedord.no fortjener ros

mars 17 2016 - 17:11
Jeg er ny bruker, men har bare positivt å si om siden og forumet. Det har hjulpet meg til å innse at jeg faktisk ikke er alene, og jeg er sikker på at det hjelper veldig mange andre også :) For ofte er det ikke det å være alene som er det verste, men å -føle- seg alene.

Så.. Takk ---<-@
Avatar

Re sidetmedord.no fortjener ros

mars 17 2016 - 17:59
Helt enig med ingen sjelefred. Har opplevd støtte fra brukere. De som drifter og sitter våkne kveld etter kveld ved nettsidene og hjelpetelefonen gjør en formidabel god jobb og for eget vedkommende livreddende innsats.

Stor takk til sidetmedord.no, Arne, Hilde, Jorunn og alle dere gode mennesker
Avatar

Ja, sidetmedord forjener ros...

feb 15 2017 - 00:03
Ja, det er flotte sider!
Avatar

Enig

mars 25 2017 - 21:30
Enig, denne siden er utrolig bra! Man kan snakke med andre på forumet og de som er administratorer! Veldig fornøyd med dette forumet!
Avatar

Også enig!!

sep 3 2017 - 10:10
Har fått muligheten til å diskutere tanker og vonde følelser her som ikke jeg kunne delt rundt. Det har hjulpet meg utrolig på veien videre. Får gode og konstruktive tilbakemeldinger på tanker og spørsmål jeg har. Så tusen takk for all god hjelp. Jeg kommer til å bruke denne siden en stund videre.
Avatar

Hei

sep 3 2017 - 14:11
Synes det er fantastisk at det finnes et slikt forum, det er til stor hjelp. Jeg har fått to venninner her inne fra og føler meg tryggere på andre mennesker. Det er også til støtte å lese om andres erfaringer og gi og få støtte og råd.
Avatar

En fantastisk god hjelp

sep 13 2017 - 10:02
Jeg støtter meg til responsen over, og må bare si at dette er et utrolig bra forum. Her kan man velge om man vil dele sine tanker i et forum, eller sende en personlig chat for å få hjelp. Jeg har fått fin og hjertevarm respons på chat - som har vært til god hjelp. I tillegg synes jeg det er godt at så mange mennesker kan få mulighet (ikke minst gratis) til å trefffe likesinnede og lufte sine problemer, gi og få råd.
Det er ingen som kan løse andres problemer, heller ikke vite hva som blir rett for personen å gjøre - men man kan bidra til å åpne opp for andre nyanser, synsvinkler, og ikke minst er det alltid godt å vite at man ikke er alene om å ha det vondt. I tillegg kan man møte venner og stifte nye bekjentskaper.
Fellesnevneren for de fleste her er vel at de trenger å prate med utenforstående, kanskje er det et tabu tema? kanskje har man ingen andre? Da er det godt å kunne få denne muligheten.
Tusen takk for denne siden, all honnør til sidetmedord.
Til forsiden