Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Både og . . .

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Både og . . .

april 13 2012 - 20:58
Jeg er ikke helt fornøyd med sidetmedord.no, når det gjelder oppbygging av siden, det viser ikke hvordan jeg finner frem til mine innlegg og heller ikke liste over tema jeg har innlegg på. Jeg bruker også VGdebatt en del, der går det også an å diskutere helse og psykiatri, men der er det mye letter å finne fram, bedre oversikt. Kanskje de som steller med side, gjør en forandring ?
Avatar

Re: Både og . . .

april 13 2012 - 22:49
er enig med deg her :)
jeg savner en funksjon som kan gjøre det lettere og finne igjen diskusjoner. eks en liste med de du har laget selv (slik som du sa), også kunne det kanskje vært en søkefunksjon for å lettere finne igjen diskusjoner ?
også synes jeg kanskje at det skulle vært en varsling om noen har sendt deg en venneforespørsel?

men ellers er det jo en veldig fin side.
tror det er bra at folk sier meningene sine slik som du gjør, så får de forbedret siden etterhvert. og da høre på ønsker fra brukerne ;)
Avatar

Re: Både og . . .

april 13 2012 - 23:14
Enig med dere.
Burde været en liste som viser "tråder" som man har startet og som man har svart i.
Også burde man kunne se innleggene når man svarer.
Når jeg har ugreie perioder, glemmer jeg og er litt ukonsentrert. Og da er det greit å kunne lese en gang til uten å måtte gå ut og inn igjen.

Og jeg dette er veldig åpent, man ser innleggene selv om man ikke er pålogget.


Jeg kom over forumet her helt tilfeldig.
Ikke mye aktivitet inne, men trur jeg har utbytte av dette.
Avatar

Enig..

jan 10 2017 - 12:09
Enig med dere over her.. -savner også litt mer oversikt..f.eks hva man har skrevet/ svart på av tråder.. og likedan litt mer oversikt på hvem man har svart og ikke på privat mld..
Synes ellers det er positivt med en slik side og særlig når man kan treffe andre med lignende problem og som lettere kan forstå en og kanskje hjelpe litt erfaringsmessig. Godt å vite at man ikke står helt alene om å ha det sånn og sånn!:) På en annen måte kan det til tider være litt vel så destruktivt..- og det er vel heller ikke så bra. Da kan jeg igrunn forstå alarmklokken det går an varsle med..:)
Avatar

gamle innlegg....

feb 15 2017 - 00:00
ser at noen av innleggene her er flere år gamle, men det virker ikke som om det er gjort noe med disse forslagene.....kommentar fra administrasjonen?
Avatar

Re: Både og . . .

mai 24 2017 - 10:37
Enig jeg å, savner en oversikt over egne forumposter. Blir lettere å svare.
Avatar

Re: Både og . . .

mai 24 2017 - 10:51
Veras123:
Det finnes en oversikt over egne forum poster faktisk. Tok litt tid før jeg fant den, men den er der.
Hvis du er inne i en tråd er det snakkeboblen litt lenger opp til høyre, mellom ikonene av et spørsmålstegn og to personer som håndhilser.
Til forsiden