Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Villa Valle i Sandvika!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Villa Valle i Sandvika!

mars 1 2017 - 00:13
Hei! Vil gjerne reklamere litt for Villa Valle i Sandvika. Det er et brukerstyrt hus med mange aktiviteter og god og avslappet stemmning i,med hagemuligheter,vi holder til i Anton Valles vei i sentrum av Sandvika og her kan alle lage sine egene grupper. Det er raust og hyggelig og hjemmekoselig! Her er det stadig nyeting som duker opp. Vi holder til i et sveitsestilhus. Vi har søndagsturer,kulturgruppe,kor,hagegruppe,lydstudio,eget band,fredagskos,trim,foredrag,allsang,yoga,matlaging,maleveksted,lyrikkgruppe osv. Her har vi fin balanse av kvinner og menn og alle aldresgrupper er tilstede,fra 20 årene og oppover 70 åra. Alle er velkommene til å bruke alle tilbudene,selv de som ikke bor i Bærum.
Avatar

Veldig bra

april 1 2017 - 23:47
Veldig bra å høre om positive tiltak for vanskeligstilte i samfunnet. Jeg sliter med psykiske problemer og føleleser, og jeg bor i en sosialbolig. Jeg har egen leilighet i et slags tun, og vi bor ensomt i fellesskap. Det er endel nye ting som skjer for å gjøre det sosialt og greiere, og jeg bruker kommunens dagsenter av og til. Der har jeg hatt musikkterapeut, og lærte å spille på piano. Jeg har nå et gammelt bra piano som jeg spiller på, og noen andre tangentinstrumenter. Kult å høre om Villa Valle i Bærum. Sånne grupper som dere har kan vi kanskje ha her også. Jeg bor i på Sørlandet.

Det er bra at det er et vanlig sted for alle, ettersom jeg skjønner. Er det kommunalt?
Til forsiden