Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Takk til Mental Helse's hjelpetelefon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Takk til Mental Helse's hjelpetelefon

aug 17 2016 - 06:23
Jeg hadde et mareritt i natt som jeg ikke har opplevd før. Jeg våknet fra marerittet ca klokka halv fire. Klokkeslettet her er vesentlig... Om natta så kan man ikke ringe venner. Om natta så kan man rett og slett ikke kontakte andre, fordi man forstår at andre mennesker ikke kan hjelpe deg da. Man kan heller ikke ringe psykologer eller andre. Det er der hjelpetelefonen er så viktig og behjelpelig.

For svært mange som sliter med en psykisk diagnose, så kan nettene være vonde og vanskelige.

Takket jeg ønsker å frembringe er til Mental Helse og de som sitter oppe om nettene og HJELPER andre mennesker som har det svært vanskelig. De er sikkert ikke svært godt betalt, men de gjør det fordi de BRYR seg. Takk for at det finnes slike mennesker.

I noen situasjoner så kan hjelpen være livsnødvendig. Når noen kanskje har tanker om gjøre det slutt, så er denne hjelpen det som gjør at det ikke skjer. Jeg tror helt sikkert at MH har reddet svært mange mennesker opp igjennom tidene.

Jeg har hørt om førsteledd's hjelpetiltak i kommuner. At hjemmetjenesten og dagsenteret er et førsteledd's hjelpetiltak... dette er teoretisk riktig og det er fint at vi har slike tiltak... men det er nødvendigvis ikke det som reelt.

I natt hadde jeg en svært ydmyk og god opplevelse. Når jeg våknet av det vonde marerittet og var veldig redd... det første jeg tenkte på var MH hjelpetelefon og når jeg la på etter en halvtime, så var jeg ikke redd lenger. Dette er førsteledd's hjelpetiltak som er virkelig reel og som virker i mange situasjoner.

Jeg snakket med hyggelig mann i natt. Jeg husker ikke navnet hans... men jeg ønsker han alt godt i livet. Takk for at dere finnes!!!

Hilsen Henning
Til forsiden