Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sluttet med all Benzo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sluttet med all Benzo

feb 15 2016 - 20:50
Har tenkt lenge på at nå er tiden inne til å slutte med all benzo og annen medisin som over lengre tids bruk skader.
Har PTSD og har benyttet benzo, sobril og imovane for søvn. Nå klarer jeg meg uten. Å ha naturlig søvn igjen etter vel 4 år med medisin føles ubeskrivelig godt. Depresjonene er borte, jeg er i aktivitet, går turer, tar huset grundigere og er i det store og hele en mye gladere person :) Bare det å vite når jeg våkner at jeg har sovet naturlig gir en boost for dagen.
Nå håper jeg at det kognitive ordner seg etter hvert, jeg føler jeg har vært mye svekket i lange perioder, håper det ikke er varig, får ta tiden litt til hjelp og ha tålmodighet med meg selv.
Avatar

Re: Sluttet med all Benzo

feb 18 2016 - 03:09
Så hyggelig å lese :)
Avatar

Slutte med medisiner

feb 28 2016 - 22:51
Takk for hyggelige kommentarer :)

Canonuser: Lykke til med å seponere medisiner. Det med leververdier har jeg ingen peiling på, det har aldri blitt tatt en eneste blodprøve for å måle noen verdier av noe slag av meg. Håper verdiene dine holder seg på normalt nivå heretter.
Jeg er enda uten noe, spesielt veldig fornøyd med å ha kuttet Imovane. Søvnen er merkbar bedre, og jeg har ingen problemer med å sove og sover natten gjennom. Sobril tar jeg heller ikke, hender jeg føler behov, men jeg står i mot og går heller igjennom den lille uroen jeg måtte ha. Og det klarer jeg enda. Jeg er ganske stolt og veldig glad :)
Avatar

Zirkoline

mars 30 2016 - 09:53
Så deilig lesning - at det virkelig går an å "komme seg" :) Jeg står og vipper mellom prøve ny ad/klare meg uten ad, men blir redd for noen sier "du klarer ikke dette uten" for jeg vil helst klare det uten.

Ser jo at du har brukt en del medisiner, men ønsker nå å klare deg uten. Håper virkelig det går din vei og at du fortsetter den gode veien du har startet på :)

Masse, masse lykke til :)
Til forsiden