Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Samtalen..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Samtalen..

feb 28 2018 - 21:47
I dag snakket jeg med en venninne av meg.

Vi satt og snakket om ting som var viktig for meg og som jeg ikke så ofte snakker med folk om. Det var en veldig god opplevelse å ta tak i det som var viktig. Akkurat som vi ellers sløser mye tid på å ikke snakke om det som betyr noe for oss. At samfunnet som en maskineri glemmer å ta tak i de tingene som er personlig viktig for oss.

Det er jo selvfølgelig hver enkelt av oss' eget ansvar om å ta tak i det som er viktig for oss å snakke om. Men hva gjør man når det som er viktig for en ikke nødvendigvis er viktig for andre. Når de en omgåes kanskje ikke har interesse for å høre på det som er viktig. Eller at man bare rett og slett ikke tar mot til seg, til å drar igang en samtale om det som sitter så dypt og nært. Om hvordan man tenker og er som person.

Skal vi alltid forvente at andre tar ansvar for oss og vente til andre tar opp det som vi egentlig ønsker å snakke om?

I dag opplevde jeg at denne samtalen med min nye venn reflekterte over det tema man ellers ikke tør å snakke om. Det var en god og positiv forløselse om et tema jeg tenker mye på men som regel ikke "våger"/gidder å snakke om..
Til forsiden