Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Musikk :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Musikk :)

aug 27 2015 - 11:06
For meg betyr musikk veldig, veldig mye. Jeg spiller ikke instrumenter selv. Jeg synger kun med på sanger jeg hører (enten på CD, radio eller på konserter m.m.), osv. Men musikk har alltid betydd mye for meg, hele livet. Etter at jeg utviklet angst for en del år siden, ble musikk som en slags terapi. Jeg kan sette på musikk for å roe ned, stresse ned og nyte.

Og når jeg er på arrangement hvor favorittartistene mine spiller, blir jeg så glad og klarer å slappe av, legge igjen bekymringene hjemme. Og de som spiller og synger, gir meg så mye glede gjennom det de gjør.

Jeg liker litt forskjellig musikk: Danseband, country og irsk folkemusikk.

Hva betyr musikk for DEG? :)
Avatar

Hei,

okt 8 2015 - 21:50
Det er jeg veldig enig i! Musikk kan gjøre at jeg glemmer alt som er vanskelig. Konserter og festivaler er noe av det beste jeg vet. Musikk er for alle, samme hvem du er eller hvordan du har det.
Avatar

Hei,

jan 4 2016 - 22:58
Musikk betyr ALT!
Selv spiller jeg piano og lærer meg gitar! Har veldig lyst til å lære meg å synge Ordentlig, men får nok ikke lov til å starte kurs.. Men men?

Har veldig stor glede av det også! Har hatt noen veldig vonde perioder uten noen til å støtte meg, men musikken er der alltid!
Jeg hadde en periode der jeg ikke orker å gjøre noe, ikke hadde jeg motivasjon til å spille piano engang.. Jeg sto fast, men nå er jeg der igjen!

Veldig engasjert og lykkelig med musikk!
haha elsker jodling, kan faktisk jodle litt! Men håper du får en fin dag videre!
Kos deg med musikken, den er der alltid<3
Avatar

Re: Musikk :)

juli 4 2016 - 10:03
Musikk er kjempeviktig! Høres på musikk hver dag og synger nesten hver dag. Jeg begynte å lære litt Piano, men stoppet opp litt. Fikk en knekk og et par år har jeg ikke orket. Jeg klarte ikke å øve noe. Jeg var ikke rukket å bli flink engang, men nå for litt siden fikk jeg litt inspirasjon og motivasjon igjen. Og da klarte jeg å huske endel av det jeg hadde lært. :-) når man virkelig man drømme seg bort i musikken, synge med Osv så kommer man liksom inn i en egen verden. Det er godt.

Konserter og slikt er også utrolig moro! Men jeg klarer ikke alltid å legge av meg uroen i kroppen. Men jeg kommer alltid ut av konserten med en god følelse fordi jeg nær musikken, til tross for at jeg var urolig inni meg. :-)
Til forsiden