Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvem bryr seg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvem bryr seg?

sep 3 2015 - 13:59
En jente i begynnelsen av 20-åra kom i dag bort til meg og lurte på om det gikk bra med meg, for hun syntes jeg så så trist ut. Jeg våknet litt til og sa at alt gikk bra, at jeg bare ventet på noen og at jeg hadde detti litt ut. Hun godtok svaret mitt og gikk videre.

Jeg hadde sittet sammenkrøpet på gulvet i en relativt trafikkert gang en god stund. Jeg var så fjern at jeg klarte ikke å fokusere på verden rundt meg og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

Hun fortjente noe mer enn mitt automatiske forsvar. Hun fortjente å bli takket, for mennesker som henne gjør verden til et bedre sted.
Avatar

Re: Hvem bryr seg?

sep 17 2015 - 07:39
Dette skulle den jenta ha lest :) bra vi har slike mennesker her i verden! takk for at du delte!
Avatar

WOw!

sep 17 2015 - 09:12
Blir imponert over denne jenta som turte å spørre. Hun hadde tydeligvis et ønske om å hjelpe. Blir jo nesten rørt.
Skjønner også din reaksjon, det vanskeligste spørsmålet jeg kan få er om jeg har det bra. Det går jo så himla opp og ned.
Tenk på denne jenta og føl at noe i verden fortsatt er på plass =)
Klem
Avatar

Førbanja

mai 18 2016 - 10:58
Tenker på våren2014 .var på lang ferie ..og komer hjem til "jostein bæver" konsert...alt er stenkt alle hotel opptatt.osv. jeg kom omsider til trondhjem å måte ligge over i vår frue kirke..respekt må jeg si..ingen som spør der om du trenger noe...bare fikk ting rett å slett.så ta imot ....det har æ lært siden barnehagen...........
Til forsiden