Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Filmer og tv-serier!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Filmer og tv-serier!

feb 11 2015 - 10:47
Jeg liker å koble av med en film eller en tv-serie, og siden jeg har ganske mye tid for meg selv, så lurer jeg på om dere har noen gode råd om filmer eller tv-serier jeg, og kanskje andre her kan se på.
De kan være triste, fine eller gi deg en god følelse :)

Håper jeg får noen fine tips!
Avatar

Filmer og tv-serier

feb 11 2015 - 13:38
Hei, Karoliceci.

Jeg er som deg, jeg liker også å koble av med en tv-serie eller film. Mine favorittserier er Home and Away og Grey's Anatomy, men jeg ser også en del underholdningsshow som for eksempel Senkveld med Thomas og Harald.

Jeg ser en del filmer også, men det er egentlig mest på DVD. Da ser jeg f.eks. Love Actually, PS. I Love You (den er basert på debutromanen til en av mine yndlingsforfattere).

Avatar

Underholdning

feb 11 2015 - 15:56
Takk for svar, WestlifeGirl! Underholdningsprogrammer er veldig deilig å koble helt av til. Jeg liker spesielt godt fire stjerners middag, siden jeg også liker å lage mat.

Ellers så elsker jeg Downton Abbey, den kan både være utrolig koselig og utrolig trist!

Til forsiden