Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kan jeg bli tvunget til å ta antidepressiva?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kan jeg bli tvunget til å ta antidepressiva?

okt 10 2017 - 19:27
Jeg hadde en psykolog tidligere som respekterte at jeg ikke ville ta medisiner lenger, men jeg måtte flytte og fikk tildelt en sosionom som har prøvd begge gangene jeg har hatt samtale med han å pushe på meg medisiner. Jeg har muligens ptsd og sliter med depresjon og angst, men jeg nekter å bruke medisiner igjen.
Avatar

Re: kan jeg bli tvunget til å ta antidepressiva?

okt 11 2017 - 19:36
Han sa også at hvis jeg får selvmord tanker igjen (har ikke hatt det på 6 måneder) så ville jeg ikke ha noe valg.. dette hindrer meg faktisk å si ifra til han hvis jeg har lyst til å drepe meg selv
Avatar

Re: kan jeg bli tvunget til å ta antidepressiva?

okt 12 2017 - 11:44
En sosionom du går til samtaler hos har alene ingen myndighet til å bestemme at du skal tvangsbehandles. I så fall er det andre profesjoner som medisinsk personell, lege eller psykiater som kan avgjøre. Og helsesituasjonen din skal være svært alvorlig. Mener å ha fått med meg at reglene for bruk av tvang ble strengere fra 1. oktober i år.

Hvis sosionomen sitter og sier sånt, synes jeg du kan be han forklare deg ordentlig hva han mener og hvordan han har tenkt å gjøre det.
Avatar

Hei

okt 22 2017 - 22:07
Det er ingen andre enn du som kan bestemme om du skal ta medisiner eller ei
Verken sykehus psykologer eller sosionomer har rett til å bestemmer over hva som du ska bryte ned i din kropp
Avatar

Re: kan jeg bli tvunget til å ta antidepressiva?

nov 5 2017 - 21:34
Be han respektere deg eller bytt person å prate med eller avslutt det. Anbefaler å ikke gå til noen som ikke respekterer deg. Det er mange dårlige dokumentarer på den medisinen.
Til forsiden