Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vanskelig oppgave

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vanskelig oppgave

aug 2 2017 - 15:16
Hei!
Jeg har en vanskelig oppgave som jeg har skjøvet foran meg og gått rundt. Følgene er at jeg ikke har det som jeg ønsker. Hvordan skal man finne motivasjon til å gjennomføre det? Har alt å vinne egentlig.
Avatar

Vanskelig oppgave

aug 2 2017 - 15:44
Du sier ingenting om hva oppgaven er, men jeg har kanskje en teknikk som kan fungere. Hvis den vanskelige oppgaven kan deles opp i flere mindre skritt så er det lettere å komme igang. Jeg hater å polere bilen min, men jeg fokuserer kun på å polere den ene døra, etter noen minutter så er det lettere å komme igang med den andre døra og bagasjelokket osv, og vips så er jeg plutselig ferdig. Det samme med rydding av leiligheten, jeg fokusere kun med rydding av stuebordet og tar det andre etterhvert, tror du skjønner greia nå. Fokuser kun på et og et skritt omgangen så blir ikke oppgaven så overveldende. Start med å få tak i telefonnummeret til sjefen din, neste skritt blir å ringe og avtale et møte neste skritt er å si opp. Eller start med å fortelle samboeren din at dere må prate, neste skritt forklarer du at flytter ut. Fokuser på det første skrittet så vil det andre følge etter. Og husk at det jeg skriver her er kun eksempler.
Hilsen S
Avatar

Hei!

aug 2 2017 - 18:32
Takk for svaret. Jeg har hørt om teknikken, men ikke prøvd den. Jeg skal gjøre det nå. Det er en noen store oppgaver som jeg gjerne vil ( og ikke vil) Men det er det med å starte. Jeg skal fokusere på det første skrittet.
Det gjelder for meg å gå en vei, og det er mye utsettelse. Takker så mye for innspillet.
Hilsen Vandrer :-)
Avatar

Re: Vanskelig oppgave

aug 3 2017 - 17:49
Lyset123. Prøvde og det hjelper ingenting, fikk bare lyst på nye fotballsko.
Avatar

Har startet!

aug 3 2017 - 21:58
Satanbuse
Jeg har startet, og skal forsøke å venne meg til å benytte metoden du foreslo!
Til forsiden