Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tatovere over arr

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tatovere over arr

sep 3 2017 - 15:21
Kutter rett til saken: jeg har to halvdype (slapp å sy)arr på håndleddene etter noen vanskelige uker i starten av sommeren som jeg ønsker å tatovere over, for å se om det kanskje kan forebygge litt større skader i fremtiden. Tingen er at jeg ikke vet hvor lenge jeg må vente. Jeg vet at arrene må få fri, men hvor lang tid tar det? Måneder? År? Hvordan kan jeg vite sikkert? Har pratet med tatoveringsstedet jeg vil gå til, men de var usikre, og jeg vil ikke ta det med fastlegen, derfor spør jeg her. Noen som har noen erfaringer?
Avatar

Re: Tatovere over arr

sep 3 2017 - 18:55

Jeg har ikke erfaring med tatovering over arr selv, men fra det jeg vet, er det beste å vente 1- 2 årene. Minst 6 måneder, hvis arrene er små, men siden du sa, at de er halvdype og på håndleddene, tror ikke at 6 måneder er nok.
Er de ikke helt helbredet, kan designet forandre seg og se dårlig ut over tid.
Også, spørsmålet er hva slags arr du har. Det finnes arr som er lett å tatovere over. Og noen er umulige å tatovere over, rett og slett fordi underhuden er så skadet at arret ikke vil ta til seg fargen. Og noen typer tar ikke blekk godt, så det blir vanskelig å få tatovering til å se bra ut og krever flere besøk hos tatovør. Så siden det krever mye av den som tatoverer, bør du finne en som har erfaring med slikt.
Vil du ikke snakke med fastlegen, men vil ha mer informasjon, kan du prøve å snakke med hudlege.
Ellers kan du lese mer om denne saken på nettet siden det finnes flere forumer og artikler om dette emnet med erfaringer og bilder.

Men som sagt, det beste er å vente minst ett år.
Til forsiden