Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Staff

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Staff

aug 28 2017 - 02:02
Hva kan jeg vente meg i straff når jeg dyttet kjæresten min sånn han måtte på legevakten. Ingenting mer alvorlig enn en hjernerystelse. Men jeg var så dom og sa til politiet som tilfeldigvis var på legevakten at jeg dyttet henne, når jeg sa jeg hadde dyttet fortalte politiet meg at de skulle anmelde meg for vold. Mens han sa han datt ned trappene. Etterpå trakk jeg tilbake det jeg hadde sakt og la meg direkte inn på psykriatisk. Nå nylig etterpå så fortalte kjæresten min at noen fra den plassen jeg hadde dyttet han hadde sitt alt og hadde
Gått til hans mor for og vise videoopptak av hendelsen. Direkte etter anmeldte moren hans meg. Nå sitter jeg her og lurer på hva jeg kan vente meg i straff med 2 anmeldelser, 1 fra politiet og 1fra moren hans. Har noen vært borti noe sånn før? Får jeg redusert straff fordi jeg har psykiske problemer og bor på psykriatisk?
Til forsiden