Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sjefen snakket negativt om utseendet mitt til kollega

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sjefen snakket negativt om utseendet mitt til kollega

mai 12 2017 - 21:56

Jeg er en alminnelig pen dame i 40 årene. Mine bryn er tatoverte, og jeg har fått mange komplimenter men også mye kritikk for det. Idag overhørte jeg at min kvinnelige sjef beklaget seg over sine egne bryn til en kollega. Døren var åpen og kontorene våre er vegg i vegg. Hun sa at hun selv er veldig redd for å gjøre noe i ansiktet og la til: "xxx (navnet mitt) har tatovert sine bryn, og det syntes jeg er dritstygt!!!" Jeg undrer meg over hvorfor folk er så sykelig opptatte av å kommentere og legge seg borti utseendet til andre. Selv mener jeg det er opp til hver enkelt, og snakker aldri negativt om noens utseende. Det hører med til historien at jeg føler meg utestengt og oversett i flere sosiale sammenhenger på jobb. Magefølelsen forteller meg at det er knyttet til rykter om kosmetiske inngrep de på jobb tror jeg kan ha gjort.
Avatar

..

mai 12 2017 - 22:25
Jeg forstår virkelig ikke mennesker, og da spesielt voksne folk, som kjenner behov for å kommentere negativt om andres utseende..Utrolig provoserende. Det verste er at det synes å være så mange av disse ufyselige personene :(
Avatar

Re: Sjefen snakket negativt om utseendet mitt til kollega

mai 13 2017 - 12:40
2 årsaker: Evolusjonen (forårsaker hennes instinktive forsøk på å øke hennes verdi i det sosiale hierarkiet, ved å rakke ned på andre) og eventuelt lav selvfølelse (forårsaker hennes bevisste behov for å se ned på andre, for at hun skal kunne føle at hun har verdi i det sosiale hierarkiet).

Eller alternativt så nevnte hun øyenbrynene dine bare for å kunne gi et uskyldig eksempel på hvilke type øyenbryn hun ikke liker, uten at hun mente noe nedverdigende mot deg personlig. (Avhengig av måten hun sa det på, og konteksten hun sa det i selvsagt.)
Avatar

Re: Sjefen snakket negativt om utseendet mitt til kollega

mai 18 2017 - 10:51
At hun ikke synes noe om det er kun en preferanse, men hum kunne ha spart seg. Snakk med verneombudet ditt.
Til forsiden