Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmordstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmordstanker

aug 16 2017 - 11:55
Hei

Det er første gangen jeg skriver her, men skal prøve å gjøre meg forstått.
Har truffet min barndomskjæreste fra 30 år tilbake.(hun er jente)
Vi har flyttet sammen og forlovet oss. Hun har slitet med angst og depresjon i lengre tid,
gått til psykolog i Oslo og det har ikke hjulpet særlig. Etter at hun flyttet sammen med meg, har hun fått ny psykolog på vårt nye hjemsted. I den senere tid har hun fortalt at hun sliter med selvmordstanker og har sågar lagt planer om dette.
Detter uroer meg fryktelig. For å være litt i forkant har jeg smugkikket på meldinger på hennes telefon med venninner fra tiden i Oslo. Vet at dette er i overkant, men jeg frykter at hun kan fortelle noe der som kan gi meg et hint om å passe på henne.
Men der har en venninne av henne skrevet at hun synes min kjæreste skal flytte hjem til Oslo der hun har venninner som er glade i henne. Og at den venninnen synes at min kjæreste har forhastet seg med og flytte sammen med meg.
Akkurat som ikke jeg og min familie her oppe er glade i henne. (vi bor nå en times bilkjøring fra Oslo)
Er det virkelig noe å fortelle til ei som er i så psykisk i ubalanse at hun har selvmordstanker??
Trodde kanskje at hun trengte positive tilbakemeldinger i stedet for det??
Avatar

Re: Selvmordstanker

aug 17 2017 - 21:12
Burde følge med på nye tegn, hva som helst. Selvskading, stil endring,adferd osv. Det kan fortelle mer enn man skulle tro.. å siden hun er scuicidal så burde hun ikke flytte til oslo igjen da det er veeldig enkelt å ta livet sitt der (alle andre plasser å, men spess der) hvor man får eks heroin 2sek etter man har kommet til byen osv. Har selv nesten dødd i Oslo flere ganger pga denne tilgjengwligheten. Hun trenger aldri å ha rørt rus, men plutselig så går hun til det..
Til forsiden