Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Scizofreni; åndelige og spirituelle opplevelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Scizofreni; åndelige og spirituelle opplevelser

juli 16 2017 - 12:52
Jeg er en åndelig person. Tror på karma og liv etter døden, telepati og å sense andres tanker og følelser gjennom meg selv.
Derfor ble jeg stemplet scizofren.
-

Hadde for kort tid siden besøk av ei fra siden her inne. Hun tror på mye mer enn meg, deriblant magi for å oppnå egen lykke, englekort, demoner og visa versa.
Jeg fikk meg en aha opplevelse.- ikke fordi jeg ikke tror på henne, men fordi jeg ikke følte meg annerledes på grunn av mine opplevelser. Det er jo mange mennesker med samme oppfatning som meg, men de har jo ikke noen sykdom fordet! Derfor føler jeg at jeg gjerne har blitt feiltolket og misstrodd på det jeg føler og tenker.

Jeg like også å si at jeg har gaver fra det hinsidige. Har også en følelse av at jeg dyrker det gode der ute ved å gi små pengegaver til de som trenger det og generelt bare være snill og god. Tror også alle der ute har negative tanker som vi har oss menneskelige, men at det gjerne er en utfordring å bruke de og vokse.

Med dette innlegget håper jeg å kunne treffe andre åndelige som vil dele erfaringer, gaver og tanker og følelser rundt dette. Jeg brenner sterkt for dette og ønske å utvikle meg selv. Kanskje du er synsk eller et medium? Jeg tror nemlig alt vi går igjennom er karma og faser samt livsveien vi har valgt. Ha en fin dag videre og kos dere denne søndagen.
Avatar

HVA!!!!!

aug 1 2017 - 15:37
Blei du virkelig stemplet schizofren fordi du er åndelig og tror på karma..??Sanse andres tanker og følelser (innimellom) er vi jo to om forresten...Kansje er det den/de som har 'stemplet' deg som faktisk er schizofren selv altså:-) :-)!
Avatar

Re: Scizofreni; åndelige og spirituelle opplevelser

aug 5 2017 - 15:29
Virker ut som det du søker er personer som er mer åpne til sinns enn hva én vanligvis kan finne ute der blant allmuen. Regner med du er klar over at samfunent i dag er sterkt påvirket av den rasjonelle vitenskapen, så om du blir stemplet som scizofren kan det bare være en bekreftelse på nettop dette (men nå kjenner jeg deg ikke pesonlig). Har ikke hatt så mye erfaring med det åndelige, mest pga at jeg er en veldig rasjonell person, men til og med jeg har hatt opplevelser som ønskekvister og sanndrømminger hvor vitenskapen ikke har klart å strekke til. Nå vet jeg ikke hvor utviklet du er mentalt, og hvor mye du faktisk brenner for dette, fordi det er mange feller å gå i den retningen (spesielt snarveier). Mye tull som er ute der også (bare å ta en titt på folkeopplysningen). Hvis du mener du har det som skal til for beinhard jobbing, kan nå du prøve å se på linken her:

https://www.youtube.com/watch?v=CIPE5YH2zgc
Til forsiden