Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rastløshet - angst eller depresjon?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rastløshet - angst eller depresjon?

aug 4 2017 - 01:04
Følelse av en intens rastløshet slår meg, om kvelden, på dagen når som helst. Jeg må gjøre noe, begynner å skjelve. Har slitt noe med både depresjon og angst.
Klarer ikke å fokusere, klarer såvidt å taste, bommler lettere på knapper og store vanskeligheter for å konsentrere meg bare for noen få sekunder.
Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, klarer ikke å gjøre noe som helst.
Dersom jeg skulle klare å gjøre noe gjør jeg det i super-speed, klarer ikke å roe ned.

Flere som har dette? Tips til hva man kan gjøre?
Har prøvd å slappe av, puste, være til stedet men evnen til å fokusere blir borte... Er susete og distré
Avatar

Re: Rastløshet - angst eller depresjon?

aug 5 2017 - 14:19
Hmm... Høres ut som noe jeg kan relatere meg til. Hadde en sinnsyk vannskelig slutt på skuleåret som etterlot meg i kjærlighetssorg og en rastløshet jeg aldri har opplevd maken til. Føltes ut som jeg måtte finne på noe hele tiden. Sov dårlig, ekstreme humørsvigniger, plutselige skjelvinger osv. Har litt av dette fortsatt men mye bedre. Jeg begynnte egentlig bare å jogge 1 mil hver dag over et fjell. Rastlausheten forsvann etter 1 måned, men det er viktig at en jogger så lenge om gangen at det blir annstrengende å tenke i tillegg til å springe. Blir som en slags meditasjon egentlig, men en bruker kroppen til å fokusere med istedenfor hodet. Derfor også viktig å gjøre det aleine
Til forsiden