Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har anmeldt psykologen sin?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har anmeldt psykologen sin?

mars 22 2017 - 23:01
Noen som har opplevd at psykologen har blandet private følelser inn i behandlingstimen og ikke beholdt sin profesjonalitet? Har noen anmeldt helsepersonell på det grunnlaget?
Avatar

Re: Noen som har anmeldt psykologen sin?

april 9 2017 - 22:20
Har ikke det, men det kommer vel an på hva slags private følelser det er snakk om. Er det straffbart? Hva med å be om en annen behandler?
Avatar

Ja

juli 16 2017 - 13:50
Så til de grader med et ødelagt liv som konsekvens - har selv lyst å anmelde behandler, men saken blir henlagt før den har startet så tviler på at det har noe for seg.
Avatar

?

juli 20 2017 - 03:10
Kan jeg spørre hva som har skjedd?
Avatar

har opplevd skjebnesvanger behandling

aug 2 2017 - 10:57
Hei!
Det var store feiltagelser, men hjalp meg tilrette, ble sittende veldig fast.
Avatar

Re: Noen som har anmeldt psykologen sin?

aug 5 2017 - 21:40
Jeg har har opplevd kjipe greier med en psykolog, men verker tørr eller vil anmelde, fordi belastningene med anmeldelse er så stor og det blir trolig henlagt. Har anmeldt ting før. Hvis det er best for deg å anmelde ville jeg hørt med en bistandsadvokat først så kan hun/han hjelpe deg med å si om du har en sjanse eller ikke Til å få igjennom. Det kan ta opptil flere år før saken er ferdig, evt. Anke som tar lang tid. Det er gratis å forhøre seg med bistandsadvokat. Har har tatt den ene kampen(annen anmeldelse) selv om det ble henlagt gjorde det at jeg kunne gå videre i livet. Anbefaler å ikke høre for mye på hva andre mener. Jeg fikk ikke bekreftelsen jeg trengte på å anmelde var rett før jeg var ferdig med hele saken.
Avatar

Re: Noen som har anmeldt psykologen sin?

sep 29 2017 - 00:31
Jeg har sendt saken min til fylkesmannen og helsetilsynet har opprettet tilsynssak. Så det hjelper visst å si ifra.
Til forsiden