Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nav og Psykiatrisk behandling

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nav og Psykiatrisk behandling

nov 6 2017 - 00:51
Hei. Jeg var i jobb gjennom tiltakspenger og arbeidstrening gjennom NAV og har slitt med psykisk helse i mange år med en Bipolar diagnose, angst og spiseforstyrrelser. Har nå vært sykemeldt i snart 2 måneder pga psyken og har ikke klart å være i jobb. Men nå har jeg fått mindre og mindre penger fra NAV og nå sitter jeg igjen stille fortvilet uten noe penger. Har prøvd å kontakte NAV men kommer ingen vei enten at jeg får beskjed om at saken blir sendt videre til mitt lokale nav kontor eller at jeg ikke får svar i det hele tatt. Hva kan jeg gjøre?? Jeg har regninger jeg må betale og sitter snart igjen med ingenting noe som ikke hjelper stort på de psykiske problemene heller..
Avatar

Re: Nav og Psykiatrisk behandling

nov 6 2017 - 11:53
Har du prøvd å søke supplerende sosialhjelp hos NAV? Innbiller meg at det er slik at du har rett på hjelp til å søke og en begrunnelse i svaret, enten du får penger eller ikke. Får du et slikt svar vil du kanskje lettere få oversikt.

Gå til det lokale NAV-kontoret du sogner til og enten få time eller trekk kølapp.

Tror også du har rett til å ha med deg noen hvis du ønsker det, f eks en god venn du stoler på eller en slektning.
Avatar

Re: Nav og Psykiatrisk behandling

nov 6 2017 - 13:31
Du kan kanskje ha arbeidsavklaringspenger. Og se om det finnes ett lavterskeltilbud i psykisk helse og rus i kommunen. De kan også hjelpe med møte med og være med på møte med nav.
Avatar

Takk for svar

nov 6 2017 - 16:24
Takker for alle svar, har fått sosionom gjennom DPS der jeg går til psykolog og skal over på AAP (arbeidsavklaringspenger) som er noe sosionomen har ordnet med nav. Men sosionomen ba meg gå til fastlegen for å få en slags henvising eller avklaring på at jeg skal få AAP, men fastlegen ba meg gå tilbake til sosionomen med det for det var enklere for de å skaffe den avklaringen. Det er virkelig forvirrende, frustrerende og stressende. og når jeg ikke har penger lenger da har jeg ingenting å betale psykologen med heller. Har kontaktet nav på mail, på nettsiden og på kontoret men det til ingen nytte. Håper det ordner seg snart
Avatar

Re: Nav og Psykiatrisk behandling

nov 6 2017 - 17:57
Ring de og be dem sette deg over til saksbehandler eller at saksbehandler ringe deg tilbake om personen ikke er tilgjengelig.
Til forsiden