Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan...?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan...?

aug 17 2017 - 21:21
I den siste tia (ca 2uker) så har jeg sprekt veldig i selvskading å skadet meg 5dype kutt på 2 dager, også føre dette så prøvde jeg meg på en pilleoverdose, men ble dunnet av noen sikkerhetsvakter els. Husker ikke, eneste jeg vett er at jeg fikk beskyttelse på ene beine å vært på rønken (hørte det når jeg kom hjem denne uka) også tok jeg ny overdose en dag i helga tror jeg det var. Da våkna jeg på sykehuse å hadde sykepleier med meg hele tia mens jeg var der. De ville ha meg innlagt, men jeg slapp det heldigvis.. nå er tankene på fullgang igjen å jeg vil prøve meg på blanding. De her hjemme å fastlegen vil ha meg til psykologen igjen og/eller innlagt, men jeg vett ikke om jeg orker..

Hvordan få tankene til å forsvinne igjen? Er litt kjipt at det er som det er å at de har fått motgift mot det aller meste nå så det er jo ekstra vanskelig nå mtp jeg har tilsyn hele tia...
Avatar

Re: Hvordan...?

aug 20 2017 - 21:34
Hvorfor vil du ... ta selvmord? Eller prøver du å spør hvordan du skal ta deg en dose?

Uansett hva du pønsker på, vil du forklare hvorfor? Jeg ønsker ikke å gjøre ting værre, tenker heller det at vi snakker jo via et anonymt forum, og her kan alle snakke om hva de vil, så jeg er gjerne interessert i å høre hvilke tanker du ønsker å kvitte deg med og hva som evt gjør deg deppa. (Jeg har vært langt nede i dypet selv, men det er fortid nå)
Til forsiden