Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 13 2018 - 11:35
Av positiv nyskjerrighet lurer jeg bare på hva som var grunnen til at folk registrerte seg her? :-)
Var det for å få nye venner? Eller kanskje for å diskutere forskjellige ting :-)
Hadde vært gøy å høre hva forskjellige folk har å si :-)
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 13 2018 - 14:26
Min grunn var for å sjå om det var nokon å bli kjent med, lese andre sine erfaringer og muligens dele mine eigne. Kanskje eg finn noko løysningar i andre sine innlegg ,kanskje eg kan hjelpa nokon med mine. Ein veit aldri.

Avatar

Senatsni

feb 13 2018 - 17:49
Veldig greit å kunne dele erfaring her osv :-) også er det jo veldig gøy hvis man blir kjent med noen :-) Det er gøy å ha muligheten værtfall :-)
Avatar

Venner

feb 13 2018 - 19:05
Hei! Registrerte meg her for å få nye venner og bekjente, og utveksle erfaringer om stort og smått.
Ikke overveldende respons hittil, men holder meg positiv. Så om noen kunne tenke seg å bli kjent her så hadde det vært hyggelig :)
-ung mann på 24 år.
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 13 2018 - 19:43
Hei

Fikk diagnoisert sosial angst for noen månedere siden etter å ha slitt med dette i hele livet (er mann på 33). Jeg snublet over siden i et googlesøk etter dette og regstrerte meg med et håp om å lære mer om hvordan andre har det mer direkte, og kanskje bli kjent med noen av det motsatte kjønn som har det på samme måten. Foreløpig har det vær lite mer enn litt lesing innimellom, men ingen skal beskylde meg for å ha vær veldig proaktiv på den fronten.
Avatar

Re: Venner

feb 21 2018 - 18:11
Foreverandady, Jeg er ei jente på 26 år som gjerne kan tenke meg å bli kjent :) Ønsker selv å bli kjent med flere :)
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 22 2018 - 20:08
Er jente på 23 som nettopp registrerte seg, fordi jeg har følt meg så meget ensom i flere år og kjenner det er på tide å ta ta fatt i det.
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

feb 26 2018 - 17:53
Registrerte meg for om mulig se om noen har klart å komme seg videre etter en følelse av total håpløshet, samt andre i samme situasjon eller andre vanskelige situasjoner. Skulle ønske flere her delte mer av livet etter "krisen". jeg kun ser en håpløshet i livet og livs-situasjonen. Føler hele livet har vært misslykket og fått et "støkk" over hvor misslykket det har vært i det siste fordi jeg har lurt meg til å tro at det skal gå bedre...selvmordstanker. føles ut som livet er en filmrull med i utgangspunket dårlig kvalitet og med sorte hull i hvert andre bildet.
Avatar

Re: Hva er grunnen ...

feb 26 2018 - 17:59
For min del var det at eg såg at mobbing frå oppveksten pregar livet mitt i ettertida. Samt at eg fungerer dårleg sosialt.
Avatar

Re: Hva er grunnen til at du registrerte deg her? :-) Har du oppnådd det du ønsket? :-)

mars 11 2018 - 18:11
Jeg hadde nylig flyttet tilbake til Oslo etter å ha bodd i en annen Akershus Kommune (to egentlig) mens jeg var på mitt sykeste.

Jeg hadde blitt mye bedre igjen og følte behov for å møte folk igjen. Hadde litt kontakt med et par gamle venner fra barndommen og de nye vennene deres. Men følte behovet for i finne nye venner jeg kanskje hadde mer tilfelles med.

Satt i min nye leilighet i Oslo 2014 april og følte meg ensom. Meldte meg inn i diverse datingside men følte ikke helt jeg hadde selvtillit til å ta skikkelig tak i denne delen av livet ennå. Så ikke på meg selv som noen god catch og hadde veldig dårlig selvtillit med tanke på å begynne å date damer. Jeg innså at jeg var blitt en ensom sjel og kun trengte folk i livet mitt Igjen, ikke dating. At jeg trengte en trygg og sosial struktur i livet mitt før jeg kunne begi meg ut på å finne en potensiell kjæreste.

Når jeg innså at jeg var ensom og derav uten sosial trygghet tenkte jeg å finne en løsning på det. Jeg søkte på ordet "ensom" og opp kom et mye besøkt innlegg fra SiDetMedOrd fra en jente som beskrev livet sitt grundig og hvordan hun var ensom.. Jeg fikk lyst til å svare henne og jeg lagde derfor en konto og skrev til henne. Hun ble min første brevvenn her og vi skrev en god del og videochattet litt før vi etterhvert mistet kontakten.

Etter dette har jeg hatt kontakt med mange her. De fleste har jeg kun truffet en gang. Andre har blitt venner jeg er glad i og setter stor pris på..

(Innlegg avsluttes her fordi jeg er på Island og fremme ved vår turistattraksjon. Del 2 kommer evt senere)
Til forsiden