Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Høysensitivitet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Høysensitivitet

aug 16 2017 - 11:07
Er det noen andre her som er høytsensitiv/sensitiv?
Avatar

Re: Høysensitivitet

aug 18 2017 - 12:57
Det er det nok helt sikkert på forumet, men det er vel ikke en diagnose enda? Det er kanskje ikke så mange som er klar over dette med høysensitivitet?
Avatar

Re: Høysensitivitet

aug 25 2017 - 16:48
Jeg har hørt om det ja. har lest noe om det og kjent meg igjen noen av punktene
Avatar

Hei

sep 1 2017 - 12:05
ja, jeg, men det er ingen psykisk sykdom, men angst kan vel også gjøre en mer sensitiv slik at det er vanskelig å vite nøyaktig hvor grensen går. Diverse større eller mindre traumer kan gjøre at man utvikler en enda lavere terskel for stress enn man har i utgangspunktet som høysensitiv.Har også erfaring med at flere som er høysensitive utvikler angst hvis de ar møtt på ekstra utfordringer i oppveksten lettere enn mer robuste typer.
Avatar

Re: Høysensitivitet

sep 11 2017 - 15:52
Jeg er nok høysensitiv! Det har nok vært med på at jeg har vært mer sårbar gjennom tiden. Å skjønne sin høysensitivitet er viktig. Viktig å få det mere fram. Trenger ikke en diagnose!
Til forsiden