Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har noen opplevd det samme som meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har noen opplevd det samme som meg?

april 24 2017 - 13:14
Hei. Jeg er en jente på 22, kronisk syk (ME og litt skader, kronisk bihullbetennelse) som sliter med ensomhet og til tider depresjon og ganske mye angst. Og nå fortiden føler jeg meg litt venneløs liksom, tør ikke slippe noen innpå. Jeg hadde to veldig gode venner, men jeg kom for tett og krangla med ho ene. Da ble jeg så nedfor/utafor at jeg krangla med ho andre og å har nå ingen av dem lengre. Jeg har ikke kranglet før. Føler meg superensom og venneløs. Selvom jeg har omgangsvenner, som jeg ikke treffer så ofte og ikke har like mye felles med (ikke like close). Lurer på om noen har opplevd noe av det sammme? Liksom hvor vondt det er når bestevenner vokser fra hverandre og etterlater et stort sår. Jeg føler meg så langt nede nå, ikke bare sliter jeg med det kroniske, men jeg føler meg også skikkelig dårlig sosialt, som et utskast. Ingen tvil om at selvtilitten (som i utgansgpunktet var skikkelig dårlig) fikk seg en gedigen knekk ved dette.
Avatar

Re: Har noen opplevd det samme som meg?

april 24 2017 - 14:09
Hei. Det er så vondt å miste venner som betyr noe. Har selv mistet venner jeg har hatt siden barndommen/tenårene. Er dessverre veldig vanlig at venner vokser fra hverandre. Kanskje spesielt i vår alder, 20 årene. Jeg har hatt en tendens til å tviholde på gamle vennskap bare fordi jeg hater å miste folk. Men jeg tror det er bedre å gi slipp enn å holde på noen som ikke er gode venner. Kontakten og initiativer må gå begge veier.

Men selv om man krangler og går igjennom vanskelige tider i et vennskap, betyr ikke det at det ikke er vennskap som kan vare. Tvert i mot tror jeg at venner som tåler det, er de man burde holde fast på. Kanskje kan du prøve å ordne opp med vennenne dine, hvis du tenker at det er noen du vil beholde som venner? Er det venner som i en helhet løfter deg opp?

Jeg har opplevd å miste en venn etter en stor uenighet. Men etter en tid ordnet vi opp. Og hun er fortsatt en av mine nærmeste. Og det gir meg en stor trygghet å vite at jeg betyr såpass mye at hun fortsatt er der etter en stor nedtur i vennskapet.

Vondt å føle seg alene. Og det å slippe folk innpå seg skjønner jeg er tøft. Håper du kan få noen gode erfaringer med å slippe folk litt inn, slik at du føler deg mindre alene.

Håper noe av det jeg skrev kan være til hjelp.
Avatar

Re: Har noen opplevd det samme som meg?

april 24 2017 - 16:36
Tusen takk obliviate for et skikkelig godt svar, skikkelig kloke ord. Sånne svar gjør verden litt lysere
Avatar

Re: Har noen opplevd det samme som meg?

april 24 2017 - 21:31
:-D
Til forsiden