Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frisk?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frisk?

aug 15 2017 - 23:07
Postet mye her for tiden, men er i en litt tøff periode også og det hjelper litt.

Er det noen av dere som er eller har vært syke siden dere var små? Ikke typ 13-14, men som har hatt vansker med psyken alltid, sånn siden dere gikk barnehagen og før og egentlig bare så lenge dere kan huske? Og er det noen av dere som har blitt friske, eller har friske dager?

Jeg har alltid vært syk, og spesielt de siste årene har vært utrolig tøffe. Nå jobbes det med at jeg skal få til uten sykdommen, og det skremmer livet av meg, fordi jeg rett og slett ikke vet hvem jeg er frisk. Hva liker jeg å gjøre egentlig? Hva bryr jeg meg om? Hva vil jeg? Jeg er blank, jeg har vært så opptatt av å bare finne mestringsstrategier, sperre av følelser og gjøre det jeg trodde samfunnet forventet, at jeg ikke føler jeg kan svare på noen av spørsmålene om hvem jeg er. Gir det mening? Er jeg alene om dette?
Avatar

Re: Frisk?

aug 15 2017 - 23:34
Har selv vært psykisk syk så lenge jeg kan huske. Jeg er langt fra frisk å har gått i samtaler i 13 år nå. Men mye av det ligger i meg selv som grunn da jeg svarer på spørsmålene det jeg tror er riktig eller det de vil høre.
Vet heller ikke hvem jeg er helt enda i en alder av 27.

Men har fått en del oppgaver fra psykolog om å skrive opp hvem er jeg, hva har jeg oppnådd i livet, mine mål, positive ting fra hverdagen og hva jeg klarer iløpet av en dag. Disse oppgavene har gjort meg litt bedre da fokuset er på hvem jeg er og ikke hva andre forventer jeg skal være. vil Anbefale deg å prøve å skrive ned for deg selv :)

Kanskje ikke helt svar på det du lurer på, men du er ikke alene!
Avatar

Frisk

sep 11 2017 - 16:08
Hvordan definerer dere det å være frisk?
Til forsiden