Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg helt jævlig mot typen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg helt jævlig mot typen.

des 9 2016 - 23:32
Hei dere.
Måtte bare høre andres tanker og meninger, noe som kan både være negativt eller positivt. Jeg har en helt super kjæreste men av og til går jo forhold opp og ned, vonde og gode dager.
På de vonde dagene er det sånn at den dumme hjernen min/tankegangen min tenker på meg ha sex med andre eller kline med andre ute på byen f eks. Vet det er helt jævlig av meg å tenke sånn. Men jeg er bare 19 år og har bare hatt en kjæreste, han jeg er sammen med nå. Jeg har lyst til å utforske og være ungdom å rote med andre, om dere skjønner. Jeg elsker min kjæreste men jeg blir så usikker og forvirra av tenkingen min :(((
Hadde satt stor pris på om dere kom med noen tanker eller noe...jeg vet jeg er dum og jævlig så det trenger dere ikke å fortelle meg :/ men noen råd om hva jeg bør gjøre...
Avatar

Re: Føler meg helt jævlig mot typen.

des 10 2016 - 00:10
#reallifeproblems
Avatar

Re: Føler meg helt jævlig mot typen.

des 10 2016 - 00:39
Jepp
Avatar

.

des 10 2016 - 12:41
Det virker som du prøver å finne ut av hvem du er og hva du vil. Fortell kjæresten din om dette, og hvis han virkelig elsker deg, så vil han forstå.

Ta en pause i forholdet og rot med alle og alt som du skriver du vil, for jo mer du har lyst osv men ikke kan, jo større er risikoen for utroskap fra din side, noe som din kjæreste kan finne helt utilgivelig, noe som kan ødelegge alt.
Avatar

Re: Føler meg helt jævlig mot typen.

jan 1 2017 - 22:20
Hadde det også sånn med første kjæreste. Ble helt "gal" av det. Var utro 2 ganger fordi jeg var for feig til å gå ut av forholdet. Siste gangen slo jeg opp og levde singellivet. Og det nøt jeg! Det er noen ting man trenger å få ut av systemet når man er så ung og bare har hatt en kjæreste.
Avatar

Tenk deg godt om...

jan 9 2017 - 14:06
Er vanlig at det går litt opp og litt ned i et forhold..Blir det kun destruktivt, så er det vel ingen vits i å fortsette.. Men er det mye som er bra, og da syns jeg du skal tenke på de fine og gode stundene dere har hatt..og er det tillit og forståelse..Går det prate om det meste? Har dere en del til felles? Et råd er å bygge mer på det der enn kun sx! Sx er viktig det, men om det ikke er noe annet og ingen følelser..-så vil jeg ikke si det er noe å egentlig anbefale! Kan vel bli ganske "tomt" efterhvert! Er det ikke litt bedre vite man har en man vet man kan stole på, er trygg på og klarer slappe av ordentlig med...også heller kanskje heller prøve å variere litt stillinger mm med?? - det også uten å bli "tvunget" til noe man kanskje egentlig ikke vil.. Vet at i dagens samfunn så virker det som det er om å gjøre prøve mest pluss ha flest mulig partnere.. -men ER det virkelig SÅ bra som dere vil ha det til?? Hva med den følelsen etterpå? Har det egentlig virkelig gitt noe? Du HAR en du sier du er veldig glad i.. Hvorfor ville "tulle rundt" da? -Da mister du garantert noe du egentlig visste var bra! -Du vet hva du har, men ikke hva du får...! Er ikke alt som er så bra som noen vil ha det til heller.. Nå får du ekte kjærlighet..Om du bare vil "tulle" så får du mange som egentlig ikke bryr seg men kanskje bare vil bruke deg litt for så ferdig.. Hva vil gi deg mest- sånn egentlig?? Tenk deg om!:)
Avatar

DETTE ER KANSKJE DET SMARTESTE DU HAR GJORT PÅ 19 ÅR !

april 23 2017 - 08:19
Innlegget ditt viser at du trenger litt støtte i og ta en avgjørelse du selv vet svaret på og derfor skal du få det beste jeg har!

Gjør ikke noe du angrer på !

Avslutt forholdet og bli kjent med deg selv og andre om du vil for utforskningen sin skyld, men ikke la kjæresten din idag bli ofret for det!

Du tror kanskje at etter han i dag finnes ingen ny........JO det gjør det og ikke vær redd for det !

Så lenge man i livet tar de avgjørelsene som er til beste for seg selv og andre, i dette tilfellet dere begge, vil samvittigheten ikke hjemsøke deg når du blir eldre, for det VIL den om du ikke tenker klart!

Gratulerer med at du her inne i innlegget ditt har vist at du tenker, hva kanskje, hva gjør jeg, DET RIKTIGE for deg og deg og deg og kjæresten din !
Avatar

Re: Føler meg helt jævlig mot typen.

april 23 2017 - 09:22
Hvis å kline med andre blir "hevn" for at kjæresten har vært kjip må du ta et oppgjør med deg selv.

Hvis du kjeder deg i forholdet, gjør det slutt og gjør som du vil med andre.

Men husk å bli voksen etterhvert. Alle forhold vil by på kjedsomhet, krangler og problemer til tider. Det hører med. Man må lære å ta hensyn til partneren, være forsonende, svelge kameler og være respektfull og trofast.
Til forsiden